Nu we weer de vrijheid hebben om iets te organiseren, nodigt de Personeelsvereniging je graag uit voor een uitje met collega's op vrijdagmiddag 20 mei. 

Het programma start om 16.00 uur bij de BroekerVeiling en bevat diverse onderdelen, uiteraard onder het genot van een hapje en drankje. Rond 20.30 uur sluiten we weer af.

Museum BroekerVeiling

Museum BroekerVeiling is de oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. Op deze historische plek in Broek op Langedijk is in 1887 het veilen bij afslag ontstaan Dit systeem wordt tegenwoordig bij alle grote veilingen toegepast. De herinnering wordt levend gehouden door het historische veilinggebouw en de markante lighallen die op 1900 palen boven het water zijn gebouwd.

Museum BroekerVeiling is omgeven door vruchtbare akkers. ‘Rijk der Duizend Eilanden’ heet het. Tijdens een boottocht snap je deze naam. Kleine vruchtbare eilandjes. Ruim 15.000 waren het. Stuk voor stuk door mensenhanden gegraven. Eeuwenlang zaaiden en oogsten sterke mannen in weer en wind hier hun groenten. 

Vervoer

We zijn aan het inventariseren of er behoefte is om gezamelijk vervoer te organiseren vanuit Opmeer. Als je hier interesse in hebt, wil je dat dan aangeven bij je aanmelding?

Aanmelden voor 1 mei

Deze activiteit is alleen voor medewerkers van Schipper Kozijnen en is gratis. We horen graag of je ook mee gaat! Aanmelden kan tot 1 mei via onderstaand fomulier. 

We hebben er al zin in en hopen jullie allemaal te zien!