Kies voor een comfort deur

Maak van uw (voor) deur een ‘comfort’ deur. Er zijn tal van extra opties bij deuren die mogelijk juist in uw situatie zorgen voor meer comfort en/of veiligheid. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

Veiligheidsglas

Gelaagd glas kan niet worden ingeslagen en is naast inbraakveilig ook letselbeschermend en schadebeperkend. Het is raadzaam om veiligheidglas toe te passen bij de entree van uw woning. Wat is veiligheidsglas?

Kerntrekbeveiliging

Inbrekers maken steeds vaker gebruik van de ‘Kerntrek-methode’. Veel sloten zijn niet tegen kerntrekkers opgewassen. Een kerntrekker is een apparaat waarmee een schroef in het sleutelgat wordt gedraaid. Hiermee kan de kern van het slot, het deel dat met de huissleutel wordt gedraaid, uit het slot worden getrokken. De deur is hiermee binnen twee minuten vrijwel geruisloos geopend.

Om dit tegen te gaan kunnen de deuren bij Schipper Kozijnen worden uitgevoerd met kerntrekbeveiliging, door toepassing van een SKG*** cilinder of een SKG*** deurschild.

Sleutelplan

Aan de particuliere opdrachtgevers levert Schipper Kozijnen altijd gelijksluitende cilinders, dus één sleutel voor alle nieuwe deuren. Op verzoek kunnen ook de bestaande deuren worden voorzien van een gelijksluitende cilinder. Het bijmaken van de sleutels kan alleen met de bijgeleverde pas.

Automatische 5-puntsluiting

Alle achter, tuin en schuurdeuren van Schipper Kozijnen zijn voorzien van een automatische 5-puntsluiting. Bij het dichttrekken van de deur treedt de 5-puntsluiting automatisch in werking, waarna u alleen nog de sleutel hoeft om te draaien voor een perfect beveiligde deur.

Verder voordeel is de hoge wind- en waterdichtheid, omdat de deur altijd goed in de rubbers wordt getrokken. Alle deuren uitgevoerd met een 5-puntsluiting hebben een SKG** (Stichting kwaliteitscentrum gevelelementen) veiligheidskeuring en voldoen hiermee aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen®.

Invalkierstandbeveiliging

Jammer dat het tegenwoordig nodig is, maar veiligheid, vooral bij de voordeur is belangrijk. Wij hebben een luxe vervanging voor het bekende kettinkje om de deur op een kier te houden.

Uw kunststof voordeur kan worden voorzien van een sterke ingebouwde kierstand welke te bedienen is met een knop. Zo hoeft de deur niet geheel open en kunt u evengoed zien wie er voor de deur staat.

De ingebouwde inval kierstandbeveiliging is de vervanger van het 'kettinkje'

Digitale deurspion

Het kan gebeuren dat iemand bij u aanbelt met minder goede bedoelingen. Met een dichte voordeur kunt u echter niet zien wie de bezoeker is.

Een ideale oplossing hiervoor is de digitale deurspion waarmee u op een duidelijk TFT-scherm kunt zien wie voor de deur staat zonder de deur te openen.

Veiligheid bij de voordeur met digitale deurspion

Een bijna drempelloze entree

De Isostone onderdorpel is slijtvast, heeft een stijlvolle uitstraling en is door de lage opstap bijzonder praktisch in gebruik. Uitstraling van hardsteen, de voordelen van kunststof, met als voordeel dat het zorgt voor een koudebrug onderbreking.

De dorpel is gemaakt van glasvezelversterkte composiet. De oppervlakte bestaat uit een UV-bestendige coating met slijtvaste toplaag in de kleur zwartgrijs (gelijkend aan RAL 7021).

Isostone lage onderdorpel, slijtvast met een stijlvolle uitstraling.

Drempelplaat

Simpel neer te leggen voor de deurdorpel, waardoor het binnenkomen met kinderwagen, rollator of rolstoel een stuk eenvoudiger en veiliger wordt.

De drempelplaat is geschikt te maken voor diverse hoogteverschillen en voorzien van een anti-sliplaag.

De drempelhulp is ideaal voor rolstoelen, rollators en kinderwagens

Extra brede deuren

Een ruime doorgang is ideaal voor kinderwagen, rollator of rolstoel. Of u kiest hiervoor omdat u een royale entree gewoon mooi vindt.

Elektrisch motorslot

De deur openen met een afstandbediening is praktisch als u minder mobiel bent of bijvoorbeeld uw handen vol heeft met tassen. Na het dichtdoen van de deur sluit deze automatisch weer op alle vergrendelpunten. De deur blijft ook bedienbaar met een sleutel.

Buitenbrievenbus

Nooit meer op de post stappen als u binnenkomt, of bukken om de post van de grond te halen. Daarnaast is het ook nog eens extra veilig.

Met een aparte brievenbus geen post meer op de deurmat