Voordeur modellen

Mmartine voordeur blauwet de voordeur selecties bij Schipper Kozijnen heeft u een bijna onbeperkte keuze in voordeur modellen. Zit de gewenste uitvoering er toch nog niet bij voor u, dan is ook een eigen voordeur ontwerp bespreekbaar. Niet alleen de uitstraling is belangrijk er zijn meer aandachtspunten bij een voordeur.

 

Schipper Kozijnen heeft voor u een voorselectie gemaakt van een ruime sortering ‘eigen fabricaat’ kunststof voordeuren en paneeldeuren.

Zoekt u een voordeur met veel glas, dan vindt u hierin zeker een deur naar uw smaak.

Een voordeur met glas geeft veel licht in de entree. Met de juiste keuze designglas voorkomt u teveel inkijk.

Schipper voordeuren selectie (pdf)

tussenbalk rood 1 cm

Polytec blauwPolytec voordeuren

Polytec kunststof paneeldeuren worden in het kunststof deurprofiel gemonteerd, maar ook een vleugeloverdekkende uitvoering is in Polytec verkrijgbaar.

De keuze in Polytec voordeur modellen is enorm. Van nostalgische, waaronder de oer-Hollandse voordeur, tot strakke modellen met onder andere glazen deurpanelen die zorgen voor veel lichtinval en sfeer in uw woning.

Ontwerp met behulp van de online deurenconfigurator uw droomdeur.

Polytec voordeur modellen

tussenbalk rood 1 cm

Voordeur garnituur

Een belangrijk onderdeel bij voordeuren is het garnituur, ook wel beslag genoemd. Op onze deuren wordt uitsluitend garnituur toegepast die voldoet aan Politie Keurmerk Veilig Wonen®.

U bepaalt zelf welke uitvoering. U kunt hierbij kiezen uit:

close-harmony-voordeur-sierbeslag-pkvw

of

hvn-deurgarnituur-pkvw