Voordeur modellen

Met drie soorten voordeur selecties heeft u bij Schipper Kozijnen een bijna onbeperkte keuze in voordeur modellen. Zit de gewenste uitvoering er toch nog niet bij voor u, dan is ook een eigen voordeur ontwerp bespreekbaar. Niet alleen de uitstraling is belangrijk er zijn meer aandachtspunten bij een voordeur.

SK Voor(deur)selectie

Schipper Kozijnen heeft voor u een voorselectie gemaakt van een ruime sortering ‘eigen fabricaat’ kunststof voordeuren en paneeldeuren.

Zoekt u een voordeur met veel glas, dan vindt u hierin zeker een deur naar uw smaak. Een voordeur met glas geeft veel licht in de entree. Met de juiste keuze designglas voorkomt u teveel inkijk.

Schipper voordeuren selectie (pdf)

Voordeur Martine uit SK-collectie

Egtiss voordeuren

De chique kunststof Egtiss deuren zijn volledig vlak, zonder zichtbare naden. U heeft keuze uit verschillende modellen en iedere kleur is mogelijk, zelfs een eigen ontwerp.

Bij de Egtiss voordeur worden de voordelen van kunststof, zoals onderhoudsvriendelijk, ongevoelig voor weersinvloeden, dus een veel langere levensduur, nog eens extra geaccentueerd door de bijzondere oppervlakte met een hamerslagstructuur. Door de schaduwwerking komt eventueel vuil minder in het zicht.

Egtiss voordeur modellen (pdf)

Voordeur Egtis groen dubbele deuren

Polytec voordeuren

Polytec kunststof paneeldeuren worden in het kunststof deurprofiel gemonteerd. De keuze in Polytec voordeur modellen is enorm. Van nostalgische, waaronder de oer-Hollandse voordeur, tot strakke modellen met onder andere glazen deurpanelen die zorgen voor veel lichtinval en sfeer in uw woning. Ontwerp met behulp van de online deurenconfigurator uw droomdeur.

Polytec voordeur modellen

Voordeur model oer-Hollands

Voordeur garnituur

Een belangrijk onderdeel bij voordeuren is het garnituur, ook wel beslag genoemd. Op onze deuren wordt uitsluitend garnituur toegepast die voldoet aan Politie Keurmerk Veilig Wonen®.

U bepaalt zelf welke uitvoering. U kunt hierbij kiezen uit:

close-harmony-voordeur-sierbeslag-pkvw

of

hvn-deurgarnituur-pkvw