Energiebeurs Opmeer

Energiebeurs en rondleiding fabriek

In samenwerking met  Duurzaam Bouwloket wordt tijdens de Open Dagen op 11 en 12 april bij de showroom van Schipper Kozijnen op De Veken 201 de eerste  Energiebeurs Opmeer gehouden. Een beurs waar u informatie en advies kunt krijgen van gecertificeerde bedrijven op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken. De deelnemende bedrijven aan de Energiebeurs Opmeer zijn allen aangesloten bij het Duurzaam Bouwloket.

Schipper kozijnen opmeerIn de Schipper Kozijnen showroom vindt u uiteraard de duurzame kunststof en aluminium kozijnen, schuifpuien en dakkapellen. Bij de afdeling Service & Onderhoud kunt u terecht met al uw vragen over upgraden van de bestaande kozijnen.

Ook kunt u tijdens de Open Dagen een kijkje nemen in de fabriek van Schipper Kozijnen. De rondleidingen starten in de showroom (laatste rondleiding om 15:00 uur). 

De entree is gratis en een drankje met iets lekkers staat voor u klaar. Voor de kinderen is vermaak aanwezig.

Minder energiekosten, meer comfort

Het is van deze tijd om veel bewuster om te gaan met energie. Voor de particuliere woningbezitter zijn de mogelijkheden om hier vorm aan te geven tegenwoordig talrijk, zowel bij bestaande woningen als bij het bouwen van een nieuwe woning. De juiste producten en toepassingen zorgen – naast een behoorlijk energiebesparing – ook voor veel meer wooncomfort. En een goed gevoel, want u draagt hiermee ook uw steentje bij aan een goed milieu. De Energiebeurs is een perfecte gelegenheid om ideeën op te doen en u vrijblijvend te laten adviseren door vakkundige bedrijven.

 

  Deelnemende bedrijven:

Energieloket Duurzaam Bouwloket

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeenten uit de regio West-Friesland. Inwoners kunnen bij het loket terecht voor gratis informatie en onafhankelijk advies over duurzaam (ver)bouwen, energie besparen en energie opwekken. Naast het digitale loket www.duurzaambouwloket.nl komt het Duurzaam Bouwloket ook regelmatig naar de bewoners toe om hun van dienst te kunnen zijn. Deze Energiebeurs is een uitgewezen kans voor het Duurzaam Bouwloket om bewoners samen met de aanwezige bedrijven zo goed mogelijk te adviseren en informeren over de mogelijkheden bij het verduurzamen van hun woning.

Kijk op www.duurzaambouwloket.nl voor meer informatie

stookgoedkoop met pellet kachels

Stookgoedkoop.nl adviseert de particuliere- en bedrijvenmarkt in duurzame oplossingen op het gebied van verwarming en warmwatervoorziening. Onze specialiteit en focus liggen bij pelletketels, pelletkachels, hout CV kachels (ook hout/pellet combi) en zonneboilers met centrale vewarming of industriele warmwater behoefte als doel.

ONZE BEURSACTIE

Pelletketel
Bij aankoop tot 30 april 2015 (leveren voor 31 juli 2015) korting van € 600,- inclusief btw

Pelletkachel
Bij aankoop tot 30 april 2015 (leveren voor 31 juli 2015) korting van € 300,- inclusief btw

Kijk op www.stookgoedkoop.nl voor meer informatie.

Zonnepanelen PakDeZon

Bent u in voor een zonnige en energiezuinige toekomst? Kies voor PakDeZon!

PakDeZon is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in zonne-energie voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.  Het werkgebied van PakDeZon omvat de provincie Noord-Holland, met de focus op regio West-Friesland.

Bij PakDeZon kunt u terecht voor complete zonne-energie installaties voor op het dak van uw woning of bijvoorbeeld uw veranda, voor in uw vijver of op uw land. PakDeZon werkt uitsluitend met omvormers en optimizers van Solaredge, waardoor optimaal rendement wordt behaald!

Denkt u er ook over na om te investeren in zonnepanelen? Informeer naar de mogelijkheden tijdens de Energiebeurs op 11 en 12 april en profiteer tevens van onze kortingsactie!

Kijk op www.pakdezon.nl voor meer informatie.

JGO Services

Kijk op warmtebeeldcontrole.nl voor meer informatie

of Youtube kanaal WARMTEBEELDCONTROLE.

advertentie scheerman isolatie

 

Kijk op www.scheerman-isolatie.nl voor meer informatie