Jubileumactie 50 jaar

Elk kozijn, elke dakkapel, elke schuifpui, elke deur die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. Maar vooral: met zorg gemaakt. We realiseren ons goed dat het renoveren van een woning een ingrijpende gebeurtenis is. Daarom zien we het als onze taak om dit traject zorgeloos te laten verlopen. Dat doen we al sinds 1969.

JUBILEUMAANBIEDING - wegens succes verlengd

2019 is een bijzonder jaar voor Schipper: we vieren ons 50-jarig jubileum. Een feestelijk jaar waarin we onze klanten graag in het zonnetje zetten.

Nu 50 dagen

19,69 % korting 

op nieuwe kozijnen*

*Informeer bij onze adviseurs naar de actievoorwaarden.

Schipper Actiedagen

Speciaal welkom

Tijdens de actiedagen leggen wij graag speciaal voor u de rode loper uit en staan wij met ons hele team voor u klaar.

Ook kunt u deze actiedagen in onze showroom genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

KIKA beer cadeau

Bij uw opdracht ontvangt u tevens een KIKA knuffelbeer als extra cadeautje.

Met het weggeven van deze schattige beertjes ondersteunt Schipper Kozijnen al jaren de Stichting Kinderen Kankervrij.

Voor kinderen

U kunt kleine kinderen gerust meenemen. In de kinderspeelhoek in onze showroom kunnen zij zich prima vermaken. En natuurlijk is er ook voor hen een lekkere traktatie.

Zo kunt u rustig rondkijken in onze showroom en u uitgebreid laten informeren door onze adviseurs.

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

50 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en montage
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.