Kleurmogelijkheden

Kunststof kozijnen zijn uitvoerbaar in heel veel kleuren. Met de juiste kleur passend bij de woning of het gebouw zien kunststof kozijnen er er altijd mooi uit, zonder te schilderen!

Nieuw uniek kleursysteem proCoverTec

proCoverTec rondom kleurRobuust

Door de unieke vuilafstotende laag krijgen roet, vuil en regendruppels nauwelijks kans zich te hechten. De luxe proCoverTec laag is superkrachtig en beschermt de kozijnen nog beter tegen zon en vuil.

Vormvast en kleurvast
Warmte en kou hebben met proCoverTec minder invloed op de kunststof kozijnen. Door de UV-werende eigenschappen van proCoverTec is er nauwelijks inwerking van de zon. Dit voorkomt klemmende deuren of ramen en de kunststof kozijnen behouden tot in lengte van jaren glans en kleur.

Vol van kleur – binnen en buiten
Het hele kozijn kan in uw favoriete kleur, binnen en buiten. Door het unieke systeem krijgt het kozijn aan alle kanten de kleur die u kiest, inclusief de sponning.

Kies uit het kleurengamma de tint die de woning of het gebouw het beste tot zijn recht laat komen. De mat-satijnen afwerking geeft het kozijn een natuurlijk uitstraling en voelt plezierig aan. proCoverTec voordelen en kleurenoverzicht

tussenbalk rood 1 cm

Renolit folie glad of met houtnerf

WoodLine kunststof kozijnenMiddels een UV-bestendige folie (glad of met structuur) wordt het profiel van een kleurlaag voorzien. Deze kleurlaag geeft het kozijn een natuurlijk uiterlijk zonder dat u jaarlijks moet schilderen.

Deze toplaag wordt inmiddels op diverse bouwproducten toegepast, waardoor een uniformer karakter kan worden verkregen voor het gehele project. Denk hierbij naast kozijnen aan gevelbekleding, voordeurpanelen en gootbekleding.

De voordelen zijn:

  • Structuurfolie glad of met houtnerf
  • UV-bestendig
  • Niet schilderen
  • Kleurecht
  • Minder opwarming van het profiel door warmtereflecterende eigenschappen, dit komt het functioneren van het raam en/of deur ten goede
  • Uniform met andere bouwproducten die zijn voorzien van dezelfde structuurfolie
  • Houtkleuren mogelijk
  • KOMO certificaat

Overzicht kleuren folie