Kleur kozijnen

procovertec

 

In kunststof zijn de kozijnen uitvoerbaar in heel veel kleuren. Met de juiste kleur kozijnen passend bij uw woning ziet deze er altijd mooi uit en u hoeft nooit meer te schilderen.

NIEUW UNIEK KLEURSYSTEEM:
proCoverTec

Robuust

Door de unieke vuilafstotende laag krijgen roet, vuil en regendruppels nauwelijks kans zich te hechten. De luxe proCoverTec laag is superkrachtig en beschermt de kozijnen nog beter tegen zon en vuil.

proCoverTec rondom kleurVormvast en kleurvast
Warmte en kou hebben met proCoverTec minder invloed op de kunststof kozijnen. Door de UV-werende eigenschappen van proCoverTec is er nauwelijks inwerking van de zon. Dit voorkomt klemmende deuren of ramen en de kunststof kozijnen behouden tot in lengte van jaren glans en kleur.

Vol van kleur – binnen en buiten
Het hele kozijn kan in uw favoriete kleur, binnen en buiten. Door het unieke systeem krijgt het kozijn aan alle kanten de kleur die u kiest, inclusief de sponning.

Kies uit het kleurengamma de tint die de woning of het gebouw het beste tot zijn recht laat komen. De mat-satijnen afwerking geeft het kozijn een natuurlijk uitstraling en voelt plezierig aan. proCoverTec voordelen en kleurenoverzicht

 

 

tussenbalk rood 1 cm

Renolit cachering (folie) glad of met houtnerf

Onyx - Wognum - M.Verhoeven

Middels een UV-bestendige folie (glad of met structuur) wordt het profiel van een kleurlaag voorzien. Deze kleurlaag geeft het kozijn een natuurlijk uiterlijk zonder dat u jaarlijks moet schilderen.

Deze toplaag wordt inmiddels op diverse bouwproducten toegepast, waardoor een uniformer karakter kan worden verkregen voor het gehele project. Denk hierbij naast kozijnen aan gevelbekleding, voordeurpanelen en gootbekleding.

De voordelen zijn:

  • Structuurfolie glad of met houtnerf
  • UV-bestendig
  • Niet schilderen
  • Kleurecht
  • Minder opwarming van het profiel door warmtereflecterende eigenschappen, dit komt het functioneren van het raam en/of deur ten goede
  • Uniform met andere bouwproducten die zijn voorzien van dezelfde structuurfolie
  • Houtkleuren mogelijk
  • KOMO certificaat

Overzicht kleuren folie