Rechte verbinding kunststof kozijnen

m.verhoeven_33_DSC_2330 RESIZE

Een baanbrekende innovatie is de rechte verbinding in de kunststof kozijnen – de verbindingen in de hoeken. Bij Schipper Kozijnen noemen we dit Woodline®.

In combinatie met de mat-satijnen kleurafwerking van proCoverTec of een houtnerf structuur krijgen kunststof kozijnen zo het karakter van hout, maar dan met de voordelen van kunststof. De uitgebreide kleurkeuze maakt het mogelijk om een passende uitvoering te kunnen kiezen.

De kunststof kozijnen met rechte Woodline® verbinding worden in de eigen fabriek van Schipper Kozijnen in Opmeer gemaakt. De kwaliteit van de Woodline® kunststof kozijnen is gelijk aan die van de kozijnen met de standaard V-verbinding. De rechte verbinding is uitvoerbaar in de kunststof kozijn uitvoering Trend, Cube en City.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw woning, vraag direct informatie aan.

tussenbalk rood 1 cm

City in rood met rechte verbindingenRechte verbinding in kozijn en draaideel

Met een rechte verbinding in het kunststof kozijn en draaideel krijgt uw raamkozijn de uitstraling van traditioneel hout, maar geniet u van de voordelen van kunststof.
Zo kunt u ook gebruik maken van kunststof raamkozijnen in uw landhuis of monumentaal pand. Zelfs het nabootsen van het karakteristieke verticale schuifraam is mogelijk.

Met onderhoudsarme kunststof kozijnen, passend bij de uitstraling van uw woning, kunt u jarenlang zorgeloos genieten. Het is wel noodzakelijk om de kozijnen te reinigen en te zorgen dat het hang- en sluitwerk goed blijft functioneren. Hiervoor kunt u ook onze afdeling service & onderhoud inschakelen.

tussenbalk rood 1 cm