Markiezen

Optimale zonwering met een fraai en elegante uitstraling!

Met onze markiezen creëert u een optimale bescherming tegen de zon. Van welke kant de zonnestralen ook komen, met markiezen is uw woning uitstekend beschermd tegen het zonlicht.

ZS markies Een markies geldt niet alleen als optimale zonwering, het draagt ook bij aan een mooie en chique uitstraling van uw huis. Ook daarom kiezen veel mensen voor het aanbrengen van markiezen, die zijn opgebouwd uit een aantal latten.

Alles wordt bij Schipper op maat voor u gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. U kunt bij ons kiezen uit houten of aluminium markiezen en bovendien monteren wij door heel Nederland. Vragen?

Kom naar onze showroom, onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

tussenbalk rood 1 cm

 

ZS Markies   

markies tekeningDe ZS markies van Schipper Zonwering heeft een zeer klassiek aanzien en geeft een mooie uitstraling aan uw huis. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardig hout/aluminium/verf in de productie van onze markiezen. Zo bent u als klant verzekerd van een zeer hoge kwaliteit.

Het frame van uw markies kan uitgevoerd worden in aluminium, vuren of grenen hout. Voor de bovenkap en zijschotten kunt u kiezen uit Aluminium of Red Cedar-hout.

Natuurlijk kunt u ook zelf maten, biesband, doek en bediening bepalen. Tegen een kleine meerprijs kiest u ook in welke RAL kleur u de markies wilt laten uitvoeren.

  • Standaard model
  • Hout of aluminium
  • Tot 650 cm breed
  • Groot assortiment doeken
  • Handmatige bediening, optioneel elektrisch
  • 5 jaar garantie