Maak een afspraak
Vraag informatie aan

Klassiek herenhuis Spanbroek

Wat een prachtig voorbeeld van een niewbouw woning in jaren '30 stijl. De uitstraling is statig en tijdloos en tegelijkertijd ongedwongen en sfeervol. Deze vrijstaande woning bevat diverse kunststof CITY-kozijnen in de kleur donkergroen en crème wit.

Historische uitstraling met kunststof kozijnen

Het K-VISION City kunststof kozijn heeft de uitstraling van een origineel houten schuifraam, maar is in werkelijkheid een modern draaikiepsysteem. Dit wordt bereikt door de bijzondere tussendorpel met verspringend bovenlicht. De K-VISION City wordt toegepast in stedelijke omgevingen, maar ook in monumentale gebouwen, landhuizen en boerderijen.

Kunststof kozijnen met houtnerf

Ben je zoek naar de karakteristieke en natuurlijke uitstraling van hout en de voordelen van kunststof? Kies dan voor kozijnen met een houtnerfstructuur. Deze zijdeglans kleurlaag met nerfstructuur geeft het kozijn een natuurlijk uiterlijk en heeft nauwelijks onderhoud nodig. Twee keer per jaar afsoppen en klaar! Door de vele kleurcombinaties krijgt het kozijn, en daarmee uw woning een eigen gezicht. Denkt u ook eens aan een andere kleur voor de draaidelen. Zo creëer je helemaal je eigen look.

Uitstraling van hout

Om de uitstraling van hout te verkrijgen, is behalve de houtnerf, nóg een factor heel belangrijk. Dat is namelijk de verbinding. Bij ‘normale’ kunststof kozijnen worden de hoeken meestal verstek gezaagd. Terwijl houten kozijnen meestal een rechte verbinding hebben. Dus zelfs bij kunststof kozijnen met houtlook verraadden de hoeken voorheen toch dat het om kunststof kozijnen ging. Dankzij de Woodline-verbinding is daar verandering in gekomen. Dit is namelijk dezelfde ‘haakse’ verbinding als bij houten kozijnen gebruikelijk is; de onderdelen staan recht op elkaar. Daardoor zijn kunststof kozijnen niet meer van hout te onderscheiden.

Kunststof voordeur

De voordeur is het visitekaartje van je woning. Bij Schipper Kozijnen kun je je eigen kunststof voordeur samenstellen. Je kunt kiezen uit talloze variaties in kleur, model, glas en sierbeslag. Onze vakmensen maken de deur in onze eigen fabriek. Ook deze voordeur is van kunststof en behoort tot de Hollandse Design Collectie. Een statige, tijdloze voordeur. Met alle voordelen van modern kunststof, en toch het karakteristieke van een herenhuis. Niet alleen is deze voordeur onderhoudsarm en oerdegelijk, ook zeer isolerend. 

Hollandse Design Collectie voordeur

Of je nu houdt van industrieel, modern of landelijk, in de stijlvolle Hollandse Design Collectie vind je voordeuren voor iedere woonsmaak. Uiteraard zijn er vele opties mogelijk. The sky is the limit. Je kunt zelfs varieren met de binnen- en buitenzijde van de deur. Je merkt het al: de keuze is reuze als het om voordeuren gaat.

Ook geinteresseerd in kunststof kozijnen of voordeur?

In wat voor huis je ook woont, of gaat wonen, één ding is zeker: kunststof kozijnen zijn ongelooflijk veelzijdig. Bij Schipper Kozijnen hebben we kunststof kozijnen en deuren voor elke woonstijl en elk huis. We helpen je graag de perfecte keuze te maken. 

Bent u benieuwd wat kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui ongeveer kosten? Doorloop de Prijsindicator, beantwoord een aantal eenvoudige vragen en zie snel wat u ongeveer kunt verwachten.

Wilt u de exacte kosten weten voor uw persoonlijke situatie, vraag dan een offerte aan.

Geïnteresseerd?

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

50 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en montage
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.