Maak een afspraak
Vraag informatie aan

Klassiek herenhuis Spanbroek

Vrijstaande woning met diverse kozijnen uitgevoerd als CITY-kozijnen in de kleur donkergroen en crème wit.

Historische uitstraling

Het K-VISION City kunststof kozijn heeft de historische uitstraling van de bekende schuiframen, maar is in werkelijkheid een modern draaikiepsysteem. Dit wordt bereikt door de bijzondere tussendorpel met verspringend bovenlicht. De K-VISION City wordt toegepast in stedelijke omgevingen, maar ook in monumentale gebouwen, landhuizen en boerderijen.

Houtnerfstructuur

Bent u op zoek naar de karakteristieke uitstraling van hout? Kies dan voor een houtnerfstructuur. Deze zijdeglans kleurlaag met nerfstructuur geeft het kozijn een natuurlijk uiterlijk zonder dat u hoeft te schilderen. Door de vele kleurcombinaties krijgt het kozijn, en daarmee uw woning een eigen gezicht. Denkt u ook eens aan een andere kleur voor de draaidelen.

De Woodline-verbinding

Om de uitstraling van hout te verkrijgen, is behalve de houtnerf, nóg een factor heel belangrijk. Dat is namelijk de verbinding. Bij ‘normale’ kunststof kozijnen worden de hoeken meestal verstek gezaagd. Terwijl houten kozijnen meestal een rechte verbinding hebben. Dus zelfs bij kunststof kozijnen met houtlook verraadden de hoeken voorheen toch dat het om kunststof kozijnen ging. Dankzij de Woodline-verbinding is daar verandering in gekomen. Dit is namelijk dezelfde ‘haakse’ verbinding als bij houten kozijnen gebruikelijk is; de onderdelen staan recht op elkaar. Daardoor zijn kunststof kozijnen niet meer van hout te onderscheiden.

Kunststof voordeur

Ook deze voordeur is van kunststof! Een statige, tijdloze voordeur. Met alle voordelen van modern kunststof, en toch dat karakteristieke van een herenhuis. Niet alleen is deze voordeur onderhoudsarm en oerdegelijk, ook zeer isolerend. 

Geïnteresseerd?

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

50 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en montage
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.