Schuifdeuren

Kunststof en aluminium schuifdeuren en schuiframen zorgen tegenwoordig voor wooncomfort en veiligheid in uw woning. Fraai vormgegeven kwaliteitsbeslag wordt uitgevoerd met inbraakwerendheidsklasse 2. Deze voorzieningen zijn niet zichtbaar, maar daarom niet minder effectief: Politiekeurmerk is gewaarborgd. Schuifdeuren zijn zeer praktisch en ruimtebesparend. U heeft immers geen last meer van de uitdraai van uw deur

tussenbalk rood 1 cm

Schuifdeuren in meerdere uitvoeringen

Schuifdeuren zijn in 2-delige, maar ook in 3- of 4-delige uitvoering verkrijgbaar. Wanneer u kiest voor een 4-delige schuifpui, dan schuift een deel naar links en een ander deel naar rechts, waardoor in het midden een ruime doorgang ontstaat.

tussenbalk rood 1 cm

schuifpui vervangenVervanging van een oude schuifpui

Wooncomfort en veiligheid was bij de eerste on-geïsoleerde aluminium schuifdeuren van een aantal decennia geleden nog niet aan de orde. Daardoor worden deze oude schuifpuien tegenwoordig steeds vaker vervangen.

Dit blijkt in veel gevallen eenvoudiger dan men vaak denkt. Relatief weinig rommel en stof, wel veel isolatie, veiligheid en comfort.

Wilt u meer weten over de montage van schuifdeuren of schuiframen? Neem contact op met Schipper Kozijnen en wij vertellen u alles over de mogelijke oplossingen voor uw woning.