Reconditioneren van gebouwen

Upgrade kunststof kozijn met folie

Upgrade bestaand kunststof kozijn met een folie.

Wanneer de kozijnen van uw woning of gebouw niet meer voldoen aan uw technische en/of esthetische eisen, dan kunt u ervoor kiezen om uw kozijnen te laten vervangen. Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden, bij Schipper kunnen wij met onze jarenlange ervaring u helpen met advies en de uitvoering van uw wensen.

Uw kozijnen vervangen of weer in orde maken volgens de laatste technische eisen, u kunt onze ervaren monteurs inschakelen voor de volgende werkzaamheden aan uw kozijnen:

Informatie aanvragen

Voordat wij uw kozijnen onder handen gaan nemen, nemen wij eerst uitgebreid met u door wat uw wensen en eisen zijn. Zo weet u vooraf wat er mogelijk is en wat de kosten zullen worden. Vervolgens maken wij een plan van aanpak, zodat u weet wanneer wij welke werkzaamheden voor u gaan uitvoeren. U komt op deze manier nooit voor verrassingen te staan.

Schipper Kozijnen is de specialist voor alle soorten kozijnen, aluminium, kunststof, hout en staal. Heeft u kozijnen en wilt u weten wat er mogelijk is om deze te upgraden, schoon te maken, aan te passen of inbraakwerend te maken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze service & onderhoud afdeling, zij kunnen u meteen verder helpen!