Reynaers CS 59

Het Concept System® 59 (CS 59) is een veelzijdig raam- en deursysteem met een uitgebreid assortiment van vormgevingsprofielen. Profielen met een softline, renaissance of houtdetaillering behoren tot de mogelijkheden. De toegepaste isolator maakt het mogelijk om gebogen constructies te vervaardigen en biedt de keuze uit een afwijkende kleur voor de buiten- en binnenschaal.

Het CS 59 driekamersysteem heeft een beperkte inbouwdiepte. Hierdoor zijn de ramen en deuren niet alleen prijsgunstig maar bovendien universeel toepasbaar in zowel woning- als utiliteitsbouw.

Systeemeigenschappen

Inbouwdiepte: Kader: 50 mm; vleugel: 59 mm
Inbraakwerendheid: Klasse 2 vlgs NEN-EN 5096
Brandwerendheid: N.v.t
Waterdichtheid: < 650 Pa, volgens NEN 2778
Luchtdoorlatendheid: < 650 Pa, volgens NEN 3661
Geluidsreductie: 38 dB(A)
Glasopname: 3 – 35 mm
Isolatiewaarde: Uf-waarde W/m2K ≥ 3,0 vlgs EN 10077-2
Geschikt voor Ventalis: Nee
Kleur: Alle kleuren zijn leverbaar met, indien gewenst, een verschillende binnen- en buitenkleur.
Bewegingskarakteristieken: Automatische schuifdeur, binnendraaiend raam, binnendraaiende deur, binnendraaiendstolpraam, buitendraaiende deur, buitendraaiendraam, buitendraaiendstolpraam, draaiuitzetraam, draaivalraam, dubbel buitendraaiende deur, dubbele binnendraaiende deur, dubbele schuifvaldeur, rond raam met draairaam, rond vast raam, schuifvaldeur, stolpdraaivalraam, taatsraam, tuimelraam, uitzetraam, uitzetzakraam, valraam, vouwwand, wisseldeur.