Zo fraai was een kozijn nog nooit

Om de beste te zijn én te blijven, moet je jezelf blijven ontwikkelen. Dat geldt ook voor het kunststof kozijn!

Het kleursysteem proCoverTec is een doorbraak in de wereld van kunststof kozijnen en exclusief verkrijgbaar bij Schipper Kozijnen.

Schilderachtig mooi mint zonder tekstbalk

Een unieke mat-satijnen kleurafwerking geeft uw kunststof kozijn rondom een natuurlijke uitstraling: buiten, binnen én in de sponning! Bovendien is de beschermlaag superkrachtig en dankzij de nieuwe techniek vuilafstotend. Uw kozijnen zijn niet alleen mooi, ze blijven dat ook.

Schilderen hoefde al niet meer en het onderhoud kost u nog minder tijd!

mat-satijnen uitstraling

Of u nu modern of klassiek woont, vrijstaand of in een rijtjeshuis. Kunststof kozijnen in uw favoriete kleur maken uw huis helemaal af. En wilt u aan de binnenkant een andere kleur dan buiten? Met proCoverTec krijgt uw kozijn aan alle kanten de kleur die u wenst, inclusief de sponning. Informeer bij onze adviseurs naar de mogelijkheden en de actievoorwaarden.

kunststof kozijnen met pct

 

Roll-up banner pCT rozeOntdek de voordelen van proCoverTec

  • Natuurlijke mat-satijnen uitstraling
  • Combineer kleur buiten én binnen
  • Vuilafstotend
  • Vorm- en kleurvast

Samen met de rechte verbinding in het kunststof kozijn en het nieuwe kleursysteem, krijgen de kunststof kozijnen een prachtige uitstraling die te vergelijken is met hout en misschien zelfs wel mooier.

Informatie en offerte aanvragen

Showroom afspraak maken

Folder aanvragen


matsatijnen uitstraling

The making of proCoverTec®

In dit leuke filmpje maak je kennis met proCoverTec® en de belangrijke voordelen van dit nieuwe revolutionaire kleursysteem op de k-vision kunststof kozijnen.

mat-satijnen uitstraling