Dakkapellen

Schipper Kozijnen is officieel verkooppunt voor de Ruiter Dakkapellen. Deze dakkapellen zorgen er voor dat de ruimte comfortabel is door de hoge warmte-, koude- en geluidsisolatie. Voor bijna iedere dakhelling is een dakkapel mogelijk.

Afmeting en indeling van de dakkapel wordt naar wens en op maat gemaakt en wordt uitgevoerd met K-VISION kunststof kozijn van Schipper Kozijnen. Ook in de afwerking heeft u diverse mogelijkheden. Natuurlijk zijn de dakkapellen van hoge kwaliteit en onderhoudsarm.

tussenbalk rood 1 cm

Een dakkapel voor meer ruimte

Weinig ruimte op de zolderkamer vanwege al die schuine wanden? Een kunststof dakkapel biedt uitkomst en maakt van uw zolder een ruime, lichte kamer die tal van mogelijkheden biedt. Dit geeft u veel meer mogelijkheden voor een slaapkamer, badkamer, hobby- of studeerkamer. De indeling en afmeting worden naar wens op maat gemaakt. Zo zorgen we er voor dat de vloeroppervlakte op uw zolder optimaal kan worden benut.

Ontwerp uw dakkapel en vraag een offerte aan

Bekijk ook onze slimme oplossingen:

 tussenbalk rood 1 cm

Dakkapel kosten

De kosten verschillen dan ook en worden speciaal voor u berekend. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw dakkapel op maat. U kunt direct onze showroom met dakkapellen bezoeken of hiervoor een afspraak. Dan ontvangt u een geheel vrijblijvende aanbieding.

tussenbalk rood 1 cm

MVO: met de VerbindingUw dakkapel van De Verbinding bv

De Verbinding bv in Groningen is onze partner in kwaliteit. Hier worden door talentvolle dove mensen onder andere de dakkapellen, schuifpuien en kozijnen voor Ruiter Dakkapellen en Schipper Kozijnen gemaakt.

Doordat daar iedereen in de fabriek dezelfde taal spreekt, hebben zij zo hun eigen unieke werkplek. Dat ziet u terug in de vorm van topkwaliteit.

Alle garantie, nazorg en aansprakelijkheid is de verantwoordelijkheid van Schipper Kozijnen en Ruiter Dakkapellen.