Dakkapellen

Dakkapel meer ruimteMeer ruimte met een dakkapel

Weinig ruimte op de zolderkamer vanwege al die schuine wanden? Een Schipper Dakkapel biedt uitkomst en maakt van uw zolder een ruime, lichte kamer die tal van mogelijkheden biedt. Dit geeft u veel meer mogelijkheden voor een slaapkamer, badkamer, hobby- of studeerkamer.

Offerte aanvragen                      Showroom afspraak maken

Telefonisch advies                     Brochure aanvragen           

De indeling en afmeting worden naar wens op maat gemaakt. Zo zorgen we er voor dat de vloeroppervlakte op uw zolder optimaal kan worden benut.

tussenbalk rood 1 cm

 

Schipper Dakkapellen

Schipper Dakkapellen zorgen er voor dat de ruimte comfortabel is door de hoge warmte-, koude- en geluidsisolatie. Voor bijna iedere dakhelling is een dakkapel mogelijk.

Natuurlijk zijn de Schipper Dakkapellen van hoge kwaliteit en onderhoudsarm. De dakkapel wordt uitgevoerd met een K-VISION kunststof kozijn van Schipper Kozijnen. In de afwerking heeft u diverse mogelijkheden en ook kunt u desgewenst kiezen voor een complete binnenafwerking.

De kosten verschillen dan ook en worden speciaal voor u berekend. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw dakkapel op maat. U kunt direct onze showroom met dakkapellen bezoeken of hiervoor een afspraak. Dan ontvangt u een geheel vrijblijvende aanbieding.

tussenbalk rood 1 cm

MVO: met de VerbindingUw dakkapel van De Verbinding bv

De Verbinding bv in Groningen is onze partner in kwaliteit. Hier worden door talentvolle dove vakmensen onder andere de Schipper Dakkapellen gemaakt.

Doordat daar iedereen in de fabriek dezelfde taal spreekt, hebben zij zo hun eigen unieke werkplek. Dat ziet u terug in de vorm van topkwaliteit.

Alle garantie, nazorg en aansprakelijkheid is de verantwoordelijkheid van Schipper Dakkapellen.