U bent van harte welkom in onze showrooms. We werken altijd op afspraak, om echt de tijd voor u nemen. 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, start een bezoek aan onze showroom met een telefonische intake. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw persoonlijke wensen en stijlvoorkeuren. Vervolgens ontvangen onze klantadviseurs u graag op afspraak in onze showroom of komen we langs bij u thuis.

Een optimaal advies

Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren tijdens de afspraak, is het wenselijk om zoveel mogelijk informatie mee te sturen bij uw aanvraag. Denk aan de globale afmetingen en foto’s van de volledige gevel en de kozijnen die u wilt vervangen, genomen vanaf de buitenzijde.

Vraag nu een advies op maat aan

 

 

Blijft u liever thuis?

Onze adviseurs staan ook op afstand voor u klaar om uw wensen te inventariseren. Gewoon via de telefoon of in een persoonlijk videogesprek. Mogelijk vanaf ieder locatie die u wenst, thuis aan de keukentafel of gewoon op de bank. Wel zo gemakkelijk én veilig. U hoeft geen speciaal programma te downloaden op uw computer, tablet of telefoon. 

 

Voordelen van een persoonlijk (video)gesprek

  • Onze kozijnen tot in detail bekijken
  • Verschillende opties doorspreken
  • Persoonlijk advies met de beste oplossing voor uw woonsituatie
  • Offertes en voorwaarden doornemen
  • Inzicht krijgen in het hele traject tot oplevering
  • Meteen antwoord op al uw vragen

We nemen u stap voor stap mee om onze producten te laten zien en al uw vragen te beantwoorden. Vervolgens ontvangt u een aanbieding op maat. Als u gebruik wilt maken van een videogesprek, kunt u dit op het formulier aangeven.