U bent van harte welkom in onze showrooms. We zijn heel blij dat winkelen weer is toegestaan zonder afspraak. Toch kiezen wij ervoor om op afspraak te  blijven werken. Zo kunnen wij echt de tijd voor u nemen en u veilig adviseren.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, start een bezoek aan onze showroom met een telefonisch intake. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw persoonlijke wensen en stijlvoorkeuren. Vervolgens ontvangen onze klantadviseurs u graag op afspraak in onze showroom of komen we langs bij u thuis.

Blijft u liever thuis? Onze verkoopadviseurs staan ook op afstand voor u klaar om uw wensen te inventariseren. We nemen u stap voor stap mee om onze producten te laten zien en al uw vragen te beantwoorden. In een persoonlijk videogesprek of gewoon via de telefoon. Vervolgens ontvangt u een aanbieding op maat.

Vraag nu een advies op maat aan

 

 

Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen

Onze adviseurs kunnen u ook op afstand via een videogesprek te woord staan. Mogelijk vanaf ieder locatie die u wenst, thuis aan de keukentafel of gewoon op de bank. Wel zo gemakkelijk én veilig. U hoeft geen speciaal programma te downloaden op uw computer, tablet of telefoon. Als u gebruik wilt maken van een videogesprek, kunt u dit op het formulier aangeven.

Voordelen van een persoonlijk (video)gesprek

  • Onze kozijnen tot in detail bekijken
  • Verschillende opties doorspreken
  • Persoonlijk advies met de beste oplossing voor uw woonsituatie
  • Offertes en voorwaarden doornemen
  • Inzicht krijgen in het hele traject tot oplevering
  • Meteen antwoord op al uw vragen

Een optimaal advies

Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren tijdens de afspraak, is het wenselijk om zoveel mogelijk informatie mee te sturen bij uw aanvraag. Denk aan de globale afmetingen en foto’s van de volledige gevel en de kozijnen die u wilt vervangen, genomen vanaf de buitenzijde.