Voor een dakkapel type Basic van 3000mm breed en 1500mm hoog en 45 graden met twee vaste en één draaikiepraam kunnen wij een richtprijs geven vanaf € 9.900,-- inclusief montage en BTW.

De prijs is onder meer afhankelijk van de volgende factoren:

  • Grootte van de dakkapel

De breedte en hoogte van de dakkapel en de schuinte van uw dak. Hoe groter de dakkapel en hoe flauwer de dakhelling hoe meer extra ruimte u krijgt. Een grotere dakkapel betekent dat er meer materialen gebruikt moeten worden voor uw dakkapel en dit heeft invloed op de prijs.

  • Bouwkundige situatie

Iedere situatie is uniek. Bouwkundige werkzaamheden zijn vaak nodig om uw dakkapel op de juiste manier te plaatsen en ervoor te zorgen dat uw dakconstructie intact blijft. Onze inmeter brengt een bezoek bij u thuis om uw situatie te beoordelen en de juiste montagewijze te bepalen.

  • Uitstraling

Qua uiterlijk heeft u bij Schipper keuze uit verschillende afwerkingsvormen die uw dakkapel een meer basis of luxe uitstraling geven. Denk daarbij aan de grote van de dakrand, bekledingsmaterialen, de (kleur)afwerking van de kozijnen en de sierrand (kraal)  aan de dakrand.

  • Ventilatiemogelijkheden

Draaikiepramen met verschillende openingsstanden en roosters zorgen voor ventilatiemogelijkheden die voor een gezond leefklimaat cruciaal zijn. Het aantal draaikiepramen en roosters is van invloed op de prijs.

  • Binnenafwerking

Schipper kan de binnenzijde van uw dakkapel op verschillende niveaus afwerken. Van basis tot het compleet aftimmeren van uw kamer of zolder (met kunststof bekleding) zodat u deze direct kunt beginnen met inrichten. 

  • Aanvullende producten

Extra producten zoals (elektrische) zonweringen, rolluiken, horren of  verduisteringsgordijnen maken uw dakkapel compleet en zijn van invloed op de aanbieding die we u kunnen doen.

  • (Inbraak-)veiligheid

Ramen en sloten voorzien van anti-inbraakbeveiliging en het politiekeurmerk zijn van belang om ongewenste insluipers buiten te houden en ervoor te zorgen dat (klein)kinderen niet ongemerkt ramen kunnen openen.

  • Isolatiewaarde

De isolatiewaarde is van belang als u het in de winter behaaglijk warm wilt hebben en in de zomer de warmte buiten wilt houden. Een goed geïsoleerde dakkapel zorgt daarnaast voor een lagere energierekening en is beter voor het milieu.

  • Geluidsisolatie

Zeker als uw dakkapel een slaap- of studeerkamer betreft en u het tikken van regen en hagel en andere buitengeluiden wilt minimaliseren, is een goede geluidisolatie belangrijk. Dankzij optimale isolatie zorgen onze dakkapellen daarvoor. 

  • Onderhoud

De dakkapellen van Schipper zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof en daardoor onderhoudsarm. U hoeft nooit meer te schilderen. De kwaliteit van de kunststof materialen is van invloed op de mate waarop vuil hecht of juist wordt afgestoten.