Herkent u dit? Uw huis is prima naar uw zin. Het contact met de buurt is uitstekend en de locatie is ideaal. Jammer alleen dat uw huis te klein wordt, bijvoorbeeld vanwege de blije uitbreiding van uw gezin. Een verhuizing naar een groter huis lijkt dan voor de hand te liggen, maar bij nader inzien brengt dit een hoop gedoe met zich mee. Vertrek uit uw gezellige buurt, extra kosten, nieuwe scholen voor de kinderen en ga zo maar door. Maar wacht nog even, want vaak kunt u een hoop ruimtewinst in uw huidige huis behalen. Ontdek hier hoe.

Een dakkapel creëert extra woonruimte in uw huis

De mogelijkheid om in uw huidige woning extra woonruimte te creëren is vaak te verkiezen boven verhuizen. Een dakkapel van ons zorgt voor een enorme ruimtewinst met een relatief kleine verbouwing en investering. We rekenen voor u uit hoeveel vierkante meters woonoppervlakte u wint. We verklappen u alvast dat dit behoorlijk oploopt!

Heeft u al een dakkapel?

Is uw woning al voorzien van een dakkapel? Dan onderzoeken we graag voor u of hier nog extra ruimte te creëren is door uw huidige dakkapel te vergroten. U staat versteld hoeveel m2 vaak nog toe te voegen valt. Wij hebben hier jarenlange ervaring mee. Als er extra ruimte beschikbaar is, dan vinden we die voor u. Zo haalt u het maximale uit uw woning.

Hoe groter hoe voordeliger

Dakkapellen hebben een prijs per strekkende meter. De eerste meter is het duurst. De volgende meters worden steeds goedkoper. Schipper Kozijnen kan uw dakkapel laten doorlopen over 2 slaapkamers. Dit is goedkoper dan op elke slaapkamer een aparte dakkapel te zetten. Wij brengen altijd van tevoren helder in kaart wat de beste en voordeligste oplossing is voor uw woonsituatie.

Op ieder dak past een dakkapel

Misschien denkt u wel: “Op mijn dak past helemaal geen dakkapel”. Dan hebben we goed nieuws voor u. Een dakkapel van ons zit niet vast aan standaard afmetingen, zoals vele andere dakkapellen. Voor ieder dak hebben we een dakkapel op maat. Onze dakkapelspecialisten kijken samen met u wat er past bij uw huis en uw persoonlijke voorkeuren. Hierbij letten we onder andere op:

  • Indeling van de dakkapel
  • Type kozijn
  • Kleuren
  • Zonwering
  • Afwerking aan de binnenzijde
  • Type isolatie

Of stuur alvast uw eigen ontwerp aan ons door. Lees hier hoe we uw dakkapel op maat maken.

Wilt u extra ruimte in uw huis? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.