In deze handleiding geven wij richtlijnen over schoonmaak, onderhoud en gebruik van onze producten voor uw woning. Het toepassen van onze tips zorgt voor jarenlang onbezorgd plezier van uw kozijnen, ramen, deuren, schuifpui of dakkapel.

Download Handleiding

Preventief onderhoud

Ramen en deuren die regelmatig onderhouden worden, gaan langer mee. Een periodieke onderhoudsbeurt aan het hang- en sluitwerk en het regelmatig afstellen van draai- en schuifdelen houdt ze soepel in beweging en verhoogt het bedieningsgemak. Het periodiek onderhoud kan onze servicemonteur ook voor u uit handen nemen. Een onderhoudsovereenkomst hiervoor wordt op maat gemaakt; voor u als particulier, VvE bestuurder of woningcorporatie. 

15 jaar garantie op montage

Producten en diensten van Schipper Kozijnen gaan jarenlang mee. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten en geven standaard minimaal 10 jaar garantie op de kunststof en aluminium kozijnen. Op montage zelfs 15 jaar zodat je nog jaren zorgeloos kunt genieten.

Heeft u hulp nodig?

Heeft u schade na een inbraak of brand? Is er een deur die klemt, of een raam dat lastig sluit? Heeft u lekkage, last van tocht, vocht of achterstallig onderhoud aan uw kozijnen of schuifpui? Onze servicemonteur staat voor u klaar om alle voorkomende werkzaamheden te verrichten. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties, garantie of upgrading. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. En voor alle merken kunststof en aluminium kozijnen.