Dakkapellen

Waarom je kiest voor een dakkapel van Schipper

  • Montage binnen 1 dag
  • 15 jaar garantie
  • Kindveilig hang- en sluitwerk
  • Volledige binnenafwerking mogelijk
  • 100% Nederlands fabricaat
  • Social return

 

Offerte aanvragen                      Showroom afspraak maken

Telefonisch advies                     Brochure aanvragen           

tussenbalk rood 1 cm

Meer ruimte met een dakkapel

Dakkapel ruime zolderWeinig ruimte op de zolderkamer vanwege al die schuine wanden?

Een Schipper Dakkapel biedt uitkomst en maakt van uw zolder een ruime, lichte kamer die tal van mogelijkheden biedt. Dit geeft u veel meer mogelijkheden voor een slaapkamer, badkamer, hobby- of studeerkamer.

De indeling en afmeting worden naar wens op maat gemaakt. Zo zorgen we er voor dat de vloeroppervlakte op uw zolder optimaal kan worden benut.

Hoge kwaliteit en onderhoudsarm

Schipper Dakkapellen zorgen er voor dat de ruimte comfortabel is door de hoge warmte-, koude- en geluidsisolatie. Voor bijna iedere dakhelling is een dakkapel mogelijk.

Natuurlijk zijn de Schipper Dakkapellen van hoge kwaliteit en onderhoudsarm. De dakkapel wordt uitgevoerd met een K-VISION kunststof kozijn van Schipper Kozijnen. In de afwerking heeft u diverse mogelijkheden en ook kunt u desgewenst kiezen voor een complete binnenafwerking.

De kosten verschillen dan ook en worden speciaal voor u berekend. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw dakkapel op maat. U kunt direct onze showroom met dakkapellen bezoeken of hiervoor een afspraak. Dan ontvangt u een geheel vrijblijvende aanbieding.

tussenbalk rood 1 cm