Maak een afspraak
Vraag informatie aan

Zakelijk

Schipper Kozijnen levert een breed scala aan producten en diensten voor diverse doelgroepen in de zakelijke markt, onder andere voor architecten, grote en kleine aannemingsbedrijven, woningcoporaties, VvE’s en de vastgoedmarkt. Van een enkel kozijn tot en met omvangrijke gevels, van renovatie tot nieuwbouw, in woning- en utiliteitsbouw.

De voordelen van onze kunststof en aluminium kozijnen

  • Gezond leef- en werkklimaat: schone en frisse lucht door optimale ventilatiemogelijkheden
  • Thermisch comfort: comfortabele binnentemperatuur in de winter en de zomer
  • Energiebesparing: onze kozijnen voldoen aan de hoogste isolatie-eisen
  • Onderhoudsarm: nooit meer schilderen
  • Akoestisch comfort: minimaliseer buitengeluiden
  • Duurzaam: onze kozijnen gaan jarenlang mee
  • Uitstraling: ontwerp dat aansluit op uw wensen

Wat we doen

Nieuwbouw

Als gevelpartner adviseren wij actief in het voortraject en zijn wij specialist in projectgebonden oplossingen. In zowel woningbouw als utiliteitsbouw onderscheiden wij ons door aandacht te hebben voor de eindgebruiker. Door de wensen en eisen van de eindgebruiker als vertrekpunt te gebruiken, streven wij naar een gezamenlijke totaaloplossing en een optimaal eindresultaat.

Renovatie & Verbouw

Vanuit de gedachte van de eindgebruiker realiseren wij renovatieprojecten. In zowel bewoonde als onbewoonde situatie renoveren wij de gehele buitenschil en verzorgen het complete traject van warme opnames tot eindoplevering. Door inzet van onze woonconsulente kunnen wij de gehele bewonerscommunicatie voor onze rekening nemen voor onder andere aannemers, woningcorporatie en VvE’s.

Onze aanpak

Onze visie op partnerschap

Wij geloven in langdurige samenwerking waarin alle partijen gelijkwaardig optreden en gezamenlijk zorgdragen voor het eindresultaat. Door middel van vaste projectteams en duidelijke afspraken creëren we een solide basis waarin iedereen weet wat er van elkaar verwacht wordt. Dit resulteert in een soepel bouwproces waarin faalkosten tot een minimum beperkt blijven.

Onze werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Om tot het beste eindresultaat te komen, vervullen wij een proactieve en adviserende rol richting onze opdrachtgevers. Graag nemen wij het gehele proces van opname tot oplevering voor onze rekening om onze opdrachtgever maximaal te ontzorgen.

Duurzaamheid

Wij hanteren een duurzame bedrijfsvoering om onze impact op het milieu te minimaliseren. Zo bestaan onze kunststof kozijnen voor minimaal 70% uit gerecycled materiaal. Om de keten volledig sluitend te krijgen, bieden we zelfs de optie om bestaande kozijnen mee te nemen in het recycle proces. Dit is één van de onderdelen om onze projecten circulair uit te voeren.

Onze specialismes

Referentie projecten zakelijk

Geïnteresseerd?

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.