Schuifpuien

Ruimtebesparend

Het plaatsen van een schuifpui biedt praktische voordelen ten opzichte van draaideuren. De deuren van een schuifpui nemen namelijk geen ruimte in op het terras of in de kamer. Bij kunststof of aluminium schuifpuien, ook wel schuifdeuren, is het hinderlijk opendraaien van een deur waar de ruimte toch al beperkt is, niet meer aan de orde.

Kiest u toch liever voor een kunststof achterdeur of kunststof tuindeuren. Schipper Kozijnen adviseert u graag bij het maken van de afweging en helpt u bij de ruime keuze aan schuifpuien.

Offerte aanvragen                      Showroom afspraak maken

Telefonisch advies                     Brochure aanvragen            

tussenbalk rood 1 cm

AA3110 schuifpuiSoorten schuifpui

Aluminium schuifpui

Bij de standaard aluminium schuifpui kan een maximale vleugelbreedte van 200 cm worden toegepast.De schuifvleugel schuift parallel langs de vaste vleugel.

 

Kunststof schuifkieppui

Bij deze kunststof schuifpui is de maximale vleugelbreedte 160 cm.De schuifdeur kan naast schuiven ook in een kiepstand gezet worden.

 

Kunststof of aluminium hefschuifpui

Hier is een maximale vleugelbreedte van 300 cm mogelijk!Door het hefschuifsysteem met als basisprincipe ‘heffen’, ‘schuiven’ en ‘laten zakken’ in combinatie met de slimme draaigreep kunnen ook deuren met een omvangrijke oppervlakte, soepel worden geopend en gesloten.

 

tussenbalk rood 1 cm

Meerdelig

Naast tweedelige aluminium en kunststof schuifpuien zijn ook meerdelige uitvoeringen mogelijk, waardoor gevelbrede puien kunnen worden geconstrueerd.

Kijk bij onze zakelijke pagina’s voor technische informatie over kunststof schuifpuien of aluminium schuifpuien.

Kijk ook eens bij Tuindeuren als alternatief voor een schuifpui.