Door middel van preventief onderhoud zorgt u ervoor dat uw kozijnen zo lang mogelijk in een goede conditie blijven. De bewegende onderdelen van uw kozijnsysteem worden bij een onderhoudsbeurt gecontroleerd en krijgen een onderhoudsbeurt. Hierdoor wordt de levensduur verlengd van uw kozijnen. Het service team van Schipper Kozijnen kan voor alle mogelijke uitvoeringen van kozijnen het preventieve en het achterstallige onderhoud plegen.

Nul meting

Tijdens het uitvoeren van achterstallig onderhoud wordt als eerste een zogenaamde ‘nul meting’ gedaan. Deze nul meting wordt gebruikt om een uitgebreid rapport te maken over de huidige staat van uw kozijnen. Het rapport geldt als basis voor het onderhoudsadvies, uiteraard aangevuld met uw wensen en eisen ten aanzien van het onderhoud. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van ons, zowel qua tijd en werkzaamheden als kosten. U weet van tevoren precies wat wij gaan doen en welke kosten hierbij komen kijken. Uitvoering van onderhoud en rapportage geschied conform de richtlijnen zoals opgesteld in NEN 2767.

U kunt bij Schipper Kozijnen twee soorten onderhoudscontracten afsluiten:

  • Basis
  • Excellent

Het Basis onderhoudscontract houdt in dat wij preventief onderhoud komen plegen op uw kozijnen. Hiermee voorkomt u storingsmeldingen en vroegtijdige slijtage. In het Basis onderhoudscontract zit geen dekking voor de gebruikte materialen of kosten voor tussentijdse reparaties.

Kiest u voor het Excellent onderhoudscontract, dan ontvangt u een all-in onderhoudspakket voor uw kozijnen. Naast het preventieve onderhoud, dekt deze onderhoudsovereenkomst ook de kosten van de gebruikte materialen en tussentijdse reparaties zijn ook inbegrepen. Het Excellent onderhoudscontract zorgt ervoor dat u precies weet wat de kosten zijn om uw kozijnen jarenlang te laten onderhouden en repareren. U zult niet meer voor financiële verrassingen komen te staan indien er onverhoopt slijtages en defecten aan uw kozijnen voorkomen of wanneer u periodiek onderhoud wilt laten plegen.

Voor welke kozijnen kunt u een onderhoudscontract afsluiten

U kunt bij Schipper Kozijnen voor alle soorten en maten kunststof en aluminium kozijnen een passend onderhoudscontact afsluiten zoals:

Maak een afspraak