Door middel van preventief onderhoud zorgt u ervoor dat uw kozijnen zo lang mogelijk in een goede conditie blijven. De bewegende onderdelen van uw kozijnsysteem worden bij een onderhoudsbeurt gecontroleerd en krijgen een onderhoudsbeurt. Hierdoor wordt de levensduur verlengd van uw kozijnen. Het service team van Schipper Kozijnen kan voor alle mogelijke uitvoeringen van kozijnen het preventieve en het achterstallige onderhoud plegen.

Nul meting

Tijdens het uitvoeren van achterstallig onderhoud wordt als eerste een zogenaamde ‘nul meting’ gedaan. Deze nul meting wordt gebruikt om een uitgebreid rapport te maken over de huidige staat van uw kozijnen. Het rapport geldt als basis voor het onderhoudsadvies, uiteraard aangevuld met uw wensen en eisen ten aanzien van het onderhoud. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van ons, zowel qua tijd en werkzaamheden als kosten. U weet van tevoren precies wat wij gaan doen en welke kosten hierbij komen kijken. Uitvoering van onderhoud en rapportage geschied conform de richtlijnen zoals opgesteld in NEN 2767.

U kunt bij Schipper Kozijnen twee soorten onderhoudscontracten afsluiten:

Basis

Het Basis contract omvat het preventief onderhoud van de kozijnen ter voorkoming van vroegtijdige slijtage en eventuele storingsmeldingen. De bewegende delen van uw kozijnsysteem worden geïnspecteerd en het hang- en sluitwerk gesmeerd. Bij eventuele mankementen ontvangt u van ons een offerte voor de te verrichten reparaties en onderdelen die vervangen moeten worden.

Excellent

Het Excellent contract is een all-in pakket waarmee u nooit voor verrassingen komt te staan. Naast het preventief onderhoud, zijn ook het verbruik van alle materialen en de kosten van tussentijdse reparaties inbegrepen. U weet exact wat u de komende jaren kwijt bent aan het onderhoud van uw kozijnen.

Voor welke kozijnen kunt u een onderhoudscontract afsluiten?

U kunt bij Schipper Kozijnen voor alle soorten en maten kunststof en aluminium kozijnen een passend onderhoudscontact afsluiten.

Meer informatie Periodiek onderhoud