Bij inbraak wordt steeds vaker gebruik gemaakt van de ‘kerntrekmethode’, waarmee de inbreker binnen 1 minuut in de woning kan zijn. Bij deze inbraakmethode schroeft een inbreker een schroef in de cilinder, en trekt deze met cilinder en al uit het slot. Op deze manier verkrijgt hij/zij eenvoudig toegang tot het slot/driepuntsslot.

Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om deuren hiertegen te beveiligen. Een snelle en eenvoudige oplossing bij deuren is het vervangen van de bestaande deurschild aan de buitenzijde, door een SKG*** gecertificeerde deurschild met kerntrekbeveiliging. Hierdoor is alleen ruimte voor de sleutel en kan de cilinder er niet uitgetrokken worden.

Standaard kerntrekbeveiliging

Alle deuren van Schipper Kozijnen zijn voorzien van kerntrekbeveiliging, hier hebben dit soort inbraaktrucjes dus geen schijn van kans.

Wacht niet langer, bestel vandaag nog

Het ombouwen van een bestaande kunststof deur naar een deur met kerntrekbeveiliging kunt u laten uitvoeren door onze Onderhoud & Reparatie monteurs. Zij hebben veel ervaring met onderhoud en upgraden van bestaande kunststof en aluminium kozijnen van alle merken.

Aanvraag onderhoud, reparatie of upgrading

  • Bestaande deur ombouwen naar een SKG*** kerntrek beveiligde deur
  • Gelijktijdig uitgevoerd met preventief onderhoud aan uw kunststof kozijnen: 10% korting.
  • Ander deurbeslag als afgebeeld is mogelijk, prijs op aanvraag.
  • Bij een schuifpui is een deurschild niet van toepassing. Prijs voor cilinder met kerntrekbeveiliging op aanvraag.