Let op! Vanwege de vele aanvragen die wij momenteel ontvangen, voeren wij tijdelijk alleen onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit bij eigen producten van Schipper Kozijnen.

Zonder schilderwerk uw oude kunststof kozijnen, raam of deur weer een nieuwe uitstraling geven? Of heeft u krassen en -/ of andere beschadigingen? Met reparatiefolie kunnen ook oude kunststof kozijnen nog lang mee. Ontdek hier alles over foliëren.

Voordelen foliëren kunststof kozijnen

Het aanbrengen van folie op je kunststof kozijnen geeft je veel voordelen ten opzichte van schilderen. Het is niet alleen goedkoper, maar het gaat ook langer mee. Je hoeft die folie ook maar één keer aan te brengen en daarna is het direct klaar. Het is bijvorbeeld niet nodig om het te laten drogen en het stinkt niet, wat natuurlijk verf wel doet. De werkzaamheden kunnen in minder dan een dag uitgevoerd worden, waardoor je huishouden nauwelijks wordt verstoord.

Kozijnen weer jaren als nieuw

Nadat de folie is aangebracht, bescherm je je ramen met het materiaal weer voor de komende jaren tegen zon, regen plus en andere weersinvloeden. Met een kunststof folie met of zonder houtnerfstructuur ziet een oud of bijvoorbeeld door brand beschadigd kozijn er weer uit als nieuw. U kunt kiezen uit vele kleuren, dus er is altijd een folie die past bij uw smaak.

 

                                                 

Vakkundige monteurs

Schipper Kozijnen is al ruim 50 jaar dé kozijnenspecialist en heeft voor het kozijnen 'wrappen' speciaal opgeleide monteurs bij de afdeling Onderhoud & Reparatie. Zij kunnen bestaande kunststof kozijnen vakkundig foliëren. Voor een advies op maat over het upgraden van kozijnen middels foliëren kunt u terecht bij onze adviseurs.