Denkt u ook wel eens ‘Ik wil nooit meer schilderen’ of heeft u er juist plezier in om uw houten kozijnen te voorzien van een mooie verflaag? In ieder geval is het schilderen van houten kozijnen een noodzakelijk terugkerend onderhoud. Als houten kozijnen niet worden geschilderd zal het hout lelijk worden en zelfs wegrotten. Kozijnen die niet goed zijn onderhouden geven de woning een armoedige uitstraling.

Gaat u zelf schilderen, bereid u dan goed voor. Het is eenvoudig als u de juiste stappen volgt. Hierdoor voorkomt u ook dat het schilderwerk met een paar jaar opnieuw gedaan moet worden.

Kies voor meer vrije tijd

Wilt u nooit meer schilderen dan kunt u dit laten uitvoeren door een goed schildersbedrijf. U bent dan wel meer geld kwijt, maar het scheelt u veel vrije tijd. Op de site van Vereniging Eigen Huis kunt u met de prijzenindicator berekenen hoeveel de kosten voor buitenschilderwerk ongeveer zullen zijn.

Of u kiest voor kunststof of aluminium kozijnen. Dan hoeft u ook nooit meer te schilderen, betaalt u minder energiekosten en er zijn geen terugkerende schilderskosten meer. Wat u wel heeft is veel meer vrije tijd.

Kom naar onze showroom of maak een afspraak bij u thuis om u te laten informeren over de vele mogelijkheden. Een offerte aanvragen bij Schipper Kozijnen is altijd vrijblijvend en kosteloos.