Denkt u ook wel eens ‘Ik wil nooit meer schilderen’ of heeft u er juist plezier in om uw houten kozijnen te voorzien van een mooie verflaag? In ieder geval is het schilderen van houten kozijnen een noodzakelijk terugkerend onderhoud. Als houten kozijnen niet worden geschilderd zal het hout lelijk worden en zelfs wegrotten. Kozijnen die niet goed zijn onderhouden geven de woning een armoedige uitstraling.

Gaat u zelf schilderen, bereid u dan goed voor. Het is eenvoudig als u de juiste stappen volgt. Hierdoor voorkomt u ook dat het schilderwerk met een paar jaar opnieuw gedaan moet worden.

Kies voor meer vrije tijd

Wilt u nooit meer schilderen dan kunt u dit laten uitvoeren door een goed schildersbedrijf. U bent dan wel meer geld kwijt, maar het scheelt u veel vrije tijd. Op de website van Vereniging Eigen Huis vindt u  tips voor het buitenschilderwerk.

Of u kiest voor kunststof of aluminium kozijnen. Dan hoeft u ook nooit meer te schilderen, betaalt u minder energiekosten en er zijn geen terugkerende schilderskosten meer. Wat u wel heeft is veel meer vrije tijd.

Kom naar onze showroom of maak een afspraak bij u thuis om u te laten informeren over de vele mogelijkheden. Een offerte aanvragen bij Schipper Kozijnen is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn er in allerlei stijlen, kleuren en afwerkingen. Wat je woonstijl ook is en wat je woonwensen ook zijn: er is altijd een kunststof oplossing die perfect bij je past. Goed om te weten is dat onze kunststof kozijnen compleet recyclebaar zijn. Van oude kunststof kozijnen worden weer nieuwe kunststof kozijnen en andere producten gemaakt. Ook zijn ze goed islorend en besparen dus flink energie. Tenminste als je ze combineert met hoog rendementsglas, zoals HR++ of HR+++. Lees hier meer over kunststof kozijnen of download de brochure.

Kiezen voor aluminium?

De aluminium kozijnen uit onze steellook collectie hebben een prachtige luxe uitstraling die bij iedere woonstijl past. Onze aluminium kozijnen zijn superslank en des te slanker de kozijnen, des te meer lichtinval. Tegelijkertijd is onze collectie supersterk en dus ideaal voor extra grote raam- en deur partijen. Lees hier meer over aluminium kozijnen of download de brochure.