Het kabinet heeft de subsidieregeling Verduurzaming en Verbetering Groningen (VVG) uitgebereid. Daardoor kunnen nu meer inwoners de 10.000 euro subsidie aanvragen. De subsidieregeling is bedoeld voor woningeigenaren die geen onderdeel zijn van het versterkingsprogramma van de Nationaal Coördinator Groningen. Met het geld kunnen woningeigenaren hun woning verduurzamen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het laten plaatsen van zonnepanelen, HR++ glas of een warmtepomp. 
 

Uitbreiding van het postcodegebied

Op de subsidiepagina van de VVG - € 10.000 kunt u via de postcodecheck eenvoudig zien vanaf welke datum u een aanvraag in kunt dienen. Ook vind u hier de postcodelijst VVG - € 10.000 welke postcodes op welke datum open gaan. Kwam uw postcode voor de uitbreiding van het postcodegebied al in aanmerking voor de subsidie? Dan hoeft u niet te wachten. De subsidie kan aangevraagd worden tot en met 31 december 2025.
 

Huis verduurzamen met subsidie voor dubbel en triple glas

Met de hoge energieprijzen is het aantrekkelijk om nu uw huis te verduurzamen. Met een goed geïsoleerd huis verbruikt u minder energie, waardoor uw energierekening omlaag gaat. En het is ook nog eens veel comfortabeler. 

Het vervangen van uw kozijnen met dubbel (HR++) of triple (HR+++) glas behoort tot de isolatiemaatregelen waarvoor subsidie aangevraagd kan worden. 

Een lokale partner met vijftig jaar ervaring

Schipper Kozijnen is al ruim 50 jaar dé specialist in kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. We staan voor kwaliteit in producten en dienstverlening en bieden een garantie op onze producten van minimaal tien jaar. 

Wij weten wat er speelt en hebben lokale kennis. In de praktijk blijkt dit vaak hard nodig om optimaal gebruik te maken van de beschikbare subsidies. Maak daarom nu een afspraak met een van de experts. Dit kan in onze showroom in Groningen of gewoon bij u thuis. We helpen u graag verder.