Tuindeuren op maat geplaatst

Tuindeuren

Hoe fijn is het, heerlijk ontspannen op het terras of juist extra tijd om in de tuin te werken. Met duurzame kunststof of aluminium tuindeuren van Schipper Kozijnen hoeft u nooit meer te schilderen en toch blijven de deuren er jarenlang verzorgd uitzien.

Tuindeuren modellen in showroom

Ook voor tuindeuren bent u bij Schipper Kozijnen aan het juiste adres. Door een goed advies en een vakkundige plaatsing krijgt u tuindeuren die perfect in uw woning passen.

De tuindeuren voor uw woning worden op maat gemaakt in eigen fabriek en door eigen vakmensen gemonteerd.

Laat u voor aankoop van kunststof of aluminium tuindeuren goed adviseren.

Bel met een van de showrooms van Schipper Kozijnen voor een kosteloze afspraak bij u thuis of kom naar de showroom om een keuze te maken die past bij uw woning.

Offerte aanvragen                      Showroom afspraak maken

Telefonisch advies                     Brochure aanvragen            

 

tussenbalk rood 1 cm

 

Tuindeuren open profine-0650Tuindeuren voor brede doorgang

Maak de toegang naar uw tuin, terras of balkon optimaal met tuindeuren. Bij opening van beide deuren krijgt u een royale doorloop van binnen naar buiten.

Tuindeuren kunnen ook onderdeel zijn van een gevelbrede pui. Hierdoor heeft u een optimaal uitzicht op de tuin of het terras. Net als bij een schuifpui zorgt dit ook voor veel licht in de woning.

Vraag nu een offerte aan voor nieuwe tuindeuren.

tussenbalk rood 1 cm

openslaande tuindeurenVeiligheid en gemak bij tuindeuren

U moet zich op uw gemak voelen in uw woning en eveneens als u niet thuis bent. Inbraakveilig hang- en sluitwerk is dan ook een standaard bij onze tuindeuren.

Door toepassing van gelijksluitende cilinders hoeft u niet rond te lopen met een volle sleutelbos. Ook uw bestaande deuren kunnen wij gelijksluitend maken.

Glas in deuren loopt extra risico om te breken. Het is verstandig om te kiezen voor gelaagd veiligheidsglas. Naast extra inbraakvertragend is het ook letselveilig.

tussenbalk rood 1 cm

Perfecte aansluiting met lage Isostone onderdorpelDe details

Een lage Isostone onderdorpel

 

Smalle scharnieren

smalle deurscharnier

 

 

 

 

 

tussenbalk rood 1 cm

Jarenlang plezier van uw tuindeuren

De op maat gemaakte aluminium of kunststof tuindeuren plaatsen wij volgens strenge montageschriften. Dit maatwerk is slechts het begin van de verregaande service van Schipper Kozijnen. Onze afdeling Service & Onderhoud zorgt voor blijvende plezier aan de tuindeuren die geleverd worden.

Maak uw tuindeuren compleet met een Schipper Zonwering of een plissehordeur.