Wind- en waterdichtheid

U kunt pas echt comfortabel wonen met kozijnen met een KOMO-certificering. Deze garanderen namelijk volledige wind- en waterdichtheid. Zo verbruikt u minder energie om de woning lekker warm te houden, zelfs als het buiten flink tekeer gaat. Goed voor het milieu en uw budget.

HR++ of HR+++ glas voor maximaal rendement

Voor maximaal rendement combineert u kunststof of aluminium kozijnen met dubbel of triple hoogrendementsglas (HR++ en HR+++). HR++ glas isoleert uitstekend door de speciale coating en gasvulling. Het isoleert 2 keer zo goed als standaard dubbel glas en 5 keer beter dan enkel glas. Maar voor de grootste energiebesparing en winst is HR+++ glas het beste. Vanwege de 3 isolatielagen en het gewicht, past HR+++ glas echter niet in gewone houten kozijnen. Vervanging van uw oude kozijnen met isolerende kunststof kozijnen met HR+++ glas is een eenmalige uitgave. Een uitgave die direct een mooie jaarlijkse besparing oplevert per huishouden van zo’n € 160 tot € 450. Ontdek de besparing voor elk type woning en glas hier.

Isolerend en geluidswerend

Kunststof en aluminium kozijnen zijn, anders dan stalen kozijnen, perfect isolerend en geluidswerend. Door deze isolerende werking in combinatie met isolerend glas verlaagt u uw energieverbruik tot een minimum. De hoge isolatiewaarde zorgt automatisch ook voor een perfecte akoestische isolatie en beperkt uw geluidsoverlast.

Comfort deur

Maak van uw (voor) deur een ‘comfort’ deur. Er zijn tal van extra opties bij deuren die mogelijk juist in uw situatie zorgen voor meer comfort. Bekijk welke mogelijkheden we u kunnen bieden.

Een bijna drempelloze entree

De onderdorpel van een deurkozijn wordt standaard uitgevoerd met het materiaal waarvan de rest het kozijn gemaakt is. Het kunststof profiel loopt dus ook aan de onderzijde door.

De lage ISC onderdorpel is slijtvast, heeft een stijlvolle uitstraling en is door de lage opstap bijzonder praktisch in gebruik. Uitstraling van hardsteen, de voordelen van kunststof, met als voordeel dat het zorgt voor een koudebrug onderbreking. Bovendien makkelijker te onderhouden en schoon te houden. De dorpel is gemaakt van glasvezelversterkte composiet. De oppervlakte bestaat uit een UV-bestendige coating met slijtvaste toplaag in de kleur Matzwart of Bluestone.

Drempelplaat

Simpel neer te leggen voor de deurdorpel, waardoor het binnenkomen met kinderwagen, rollator of rolstoel een stuk eenvoudiger en veiliger wordt. De drempelplaat is geschikt te maken voor diverse hoogteverschillen en voorzien van een anti-sliplaag.

Extra brede deuren

Een ruime doorgang is ideaal voor een kinderwagen, rollator of rolstoel. Of kies hiervoor omdat u een royale entree gewoon mooi vindt.

Elektrisch motorslot

De deur openen met een afstandbediening is praktisch als u minder mobiel bent of bijvoorbeeld uw handen vol heeft met tassen. Na het dichtdoen van de deur sluit deze automatisch weer op alle vergrendelpunten. De deur blijft ook bedienbaar met een sleutel.