Krijg snel een globale prijs

Bent u benieuwd wat een achterdeur ongeveer kost? Doorloop de Prijsindicator, beantwoord een aantal eenvoudige vragen en zie snel wat u ongeveer kunt verwachten.

Doe de Prijsindicator

Wilt u de exacte kosten weten voor uw persoonlijke situatie, vraag dan een offerte aan.

 

Prijs standaard achterdeur

Maar omdat ook de achterdeur bijdraagt aan de uitstraling van de woning zien we steeds vaker andere varianten zoals een volledig dichte (paneel)deuren of glazen deuren. Voor een kunststof achterdeur met een breedte van 950mm en een hoogte van 2200mm met aan de onderzijde een paneel en aan de bovenzijde glas kunnen wij een richtprijs geven vanaf € 3.500 inclusief montage en BTW.
Het prijsniveau van aluminium ligt ongeveer 50% boven de basisprijs van kunststof.

Onderstaand een overzicht van factoren die van invloed zijn op de prijs van een achterdeur:

  • Grootte en indeling van het kozijn en de deur

De breedte, hoogte en de indeling van het kozijn en de deur hebben invloed op de prijs. 

  • Bouwkundige situatie

Iedere situatie is uniek. Bouwkundige werkzaamheden zijn mogelijk  nodig om uw achterdeur op de juiste manier te plaatsen en ervoor te zorgen dat uw metselwerk intakt blijft. Onze adviseur brengt een bezoek bij u thuis om uw situatie te beoordelen en de juiste montagewijze te bepalen.

  • Uitstraling

Qua uiterlijk heeft u bij Schipper keuze uit verschillende achterdeuren met verschillende indelingen.  Bij Schipper Kozijnen kunt u zelfs u eigen deur samenstellen, bijvoorbeeld een deur met geheel glas.  Er is altijd een model wat bij u past.

  • Ventilatiemogelijkheden

Vaak is een keuken of bijkeuken een afgesloten ruimte waar vocht en luchtjes afgevoerd moeten worden. Mogelijk staan hier ook apparaten zoals een droger of wasmachine.  Roosters met verschillende openingsstanden zorgen voor ventilatiemogelijkheden die voor een gezond leefklimaat cruciaal zijn.

  • Binnenafwerking

Schipper werkt altijd de binnenzijde van uw kozijnen af. Afhankelijk van de situatie kan dit op verschillende manieren gebeuren.

  • Aanvullende producten

Extra producten zoals horren of  verduisteringsgordijnen maken uw kozijn compleet en zijn van invloed op de aanbieding die we u kunnen doen.

  • (Inbraak-)veiligheid

Ramen en sloten voorzien van anti-inbraakbeveiliging en het politiekeurmerk zijn van belang om ongewenste insluipers buiten te houden.

  • Isolatiewaarde

De isolatiewaarde is van belang als u het in de winter behaaglijk warm wilt hebben en in de zomer de warmte buiten wilt houden. Een goed geïsoleerd kozijn zorgt daarnaast voor een lagere energierekening en is beter voor het milieu.

  • Onderhoud

De achterdeuren van Schipper zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof of aluminium en daardoor onderhoudsarm. U hoeft nooit meer te schilderen. De kwaliteit van de materialen is van invloed op de mate waarop vuil hecht of juist wordt afgestoten.