Krijg snel een globale prijs

Bent u benieuwd wat een kozijn ongeveer kost? Doorloop de Prijsindicator, beantwoord een aantal eenvoudige vragen en zie snel wat u ongeveer kunt verwachten.

Doe de Prijsindicator

Wilt u de exacte kosten weten voor uw persoonlijke situatie, vraag dan een offerte aan.

 

Prijs standaard keuken- of slaapkamerraam

Voor een kunststof keuken- of slaapkamerraam met een breedte van 1600mm en een hoogte van 1250 mm, bestaande uit een vast deel en een draaikiepraam kunnen wij een richtprijs geven vanaf € 2.650 ,-- inclusief montage en BTW.
Het prijsniveau van aluminium ligt ongeveer 50% boven de basisprijs van kunststof.

Er zijn daarbij meerdere factoren die van invloed zijn op de prijs. Denk daarbij alleen al aan de verschillende stijlen kozijnen, de isolatiewaarde van het glas en de inbraakwerendheid van het hang- en sluitwerk. En gaat u voor houtlook of voor een matsatijnen uitstraling aan de binnen- en de buitenzijde? Onderstaand een overzicht van de verschillende factoren.

  • Grootte en indeling van het kozijn

De breedte, hoogte en de indeling van het kozijn hebben invloed op de prijs. Kiest u voor vast glas of voor ramen die open kunnen? Naar binnendraaiende ramen die u gemakkelijk kunt schoonmaken of naar buitendraaiend?

  • Bouwkundige situatie

Iedere situatie is uniek. Bouwkundige werkzaamheden zijn mogelijk  nodig om uw kozijn op de juiste manier te plaatsen en ervoor te zorgen dat uw metselwerk intact blijft. Onze adviseur brengt een bezoek bij u thuis om uw situatie te beoordelen en de juiste montagewijze te bepalen.

  • Uitstraling

Van strak en modern tot traditioneel en authentiek: bij Schipper Kozijnen kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen en  afwerkingsvormen. Van houtlook tot staallook, mat of glanzend. En ook de kleur kunt u zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde laten aansluiten bij de stijl van uw woning.

  • Ventilatiemogelijkheden

Keukens en slaapkamers zijn ruimtes waar veel geleefd en verbleven wordt. Goede ventilatie is daarbij belangrijk voor een gezond leefklimaat. Draai- en/of kiepramen met meerdere standen die u zelf kunt afstellen, zorgen ervoor dat u onder alle weersomstandigheden kunt ventileren. Hetzelfde geldt voor roosters met verschillende openingsstanden. En als last heeft van buitengeluiden dan speelt bij beiden de geluidswerendheid een rol. 

  • Binnenafwerking

Schipper werkt altijd de binnenzijde van uw kozijnen af. Afhankelijk van de situatie kan dit op verschillende manieren gebeuren en zowel met kunststof als met hout. Daarnaast heeft u keuze uit  verschillende soorten vensterbanken.

  • Aanvullende producten

Extra producten zoals (elektrische) zonweringen, rolluiken, horren of  verduisteringsgordijnen maken uw keuken- of slaapkamerraam compleet en zijn van invloed op de aanbieding die we u kunnen doen.

  • (Inbraak-)veiligheid

Ramen en sloten voorzien van anti-inbraakbeveiliging en het politiekeurmerk in combinatie met veiligheidsglas zijn van belang om ongewenste insluipers buiten te houden en ervoor te zorgen dat (klein)kinderen niet ongemerkt ramen kunnen openen.

  • Isolatiewaarde

De isolatiewaarde is van belang als u het in de winter behaaglijk warm wilt hebben en in de zomer de warmte buiten wilt houden. Wilt u uw huis extra goed isoleren? Kies dan voor HR++ glas met een speciale coating en gasvulling. Het isoleert twee keer zo goed als standaard dubbel glas en maar liefst vijf keer beter dan enkel glas. Wilt u nog een stap verder? Dan is er HR+++ met drie isolatielagen. Het juiste hoogrendementsglas (HR) in combinatie met kunststof kozijnen is een investering die zichzelf terugbetaalt door een lagere energierekening.

  • Onderhoud

De kozijnen van Schipper zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof of aluminium en daardoor onderhoudsarm. U hoeft nooit meer te schilderen. De kwaliteit van de materialen is van invloed op de mate waarop vuil hecht of juist wordt afgestoten.