Krijg snel een globale prijs

Bent u benieuwd wat een schuifpui ongeveer kost? Doorloop de Prijsindicator, beantwoord een aantal eenvoudige vragen en zie snel wat u ongeveer kunt verwachten.

Doe de Prijsindicator

Wilt u de exacte kosten weten voor uw persoonlijke situatie, vraag dan een offerte aan.

 

Prijs standaard schuifpui

Voor een aluminium schuifpui met een breedte van 2150mm en een hoogte van 2100mm bestaande uit een vast en een schuifdeel kunnen wij een richtprijs geven vanaf € 7.000 inclusief montage en BTW.

De prijs is onder meer afhankelijk van de volgende factoren:

  • Grootte en indeling van de schuifpui

De breedte, hoogte en de indeling van het schuifpui hebben invloed op de prijs. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor en schuifpui uit twee, drie of vier delen. Bijvoorbeeld bij vier delen schuiven de middelste twee delen naar links en rechts waardoor er een grote midden opening ontstaat. 

  • Bouwkundige situatie

Iedere situatie is uniek. Bouwkundige werkzaamheden zijn mogelijk nodig om uw schuifpui op de juiste manier te plaatsen en ervoor te zorgen dat uw metselwerk intact blijft. Onze adviseur brengt een bezoek bij u thuis om uw situatie te beoordelen en de juiste montagewijze te bepalen.

  • Uitstraling

Qua uiterlijk heeft u bij Schipper keuze uit verschillende schuifpuien met verschillende uitstralingen, materialen en eigenschappen. Zo geven slanke puien een moderne, ruimtelijke uitstraling en extra veel lichtinval. Bredere schuifdelen geven uw pui een robuust karakter. Welke schuifpui ideaal is hangt af van uw wensen en de maatvoering.

  • Gebruiksgemak

Bij een hefschuifpui wordt de schuifdeur van de pui bij het openen een paar millimeter gelift. Hierdoor is het bedieningsgemak vele malen beter dan een gewone schuifpui en zijn grote schuifdelen tot wel 300 cm breed moeiteloos te openen. Kiest u voor een binnen- of een buitenschuivende pui? Een extra lage onderdorpel? En wilt u de pui alleen vanaf de binnenzijde bedienen of ook van buitenaf kunnen openen? Een hoger bedieningsgemak heeft vaak invloed op de prijs.

  • Ventilatiemogelijkheden

Alle ruimtes, zeker de woonkamer of keuken moeten goed worden geventileerd.  Roosters met verschillende openingsstanden zorgen voor ventilatiemogelijkheden die voor een gezond leefklimaat cruciaal zijn.

  • Binnenafwerking

Schipper werkt altijd de binnenzijde van uw kozijnen af. Afhankelijk van de situatie kan dit op verschillende manieren gebeuren.

  • Aanvullende producten

Extra producten zoals (elektrische) zonweringen, rolluiken, horren of  verduisteringsgordijnen maken uw schuifpui compleet en zijn van invloed op de aanbieding die we u kunnen doen.

  • (Inbraak-)veiligheid

Ramen en sloten voorzien van anti-inbraakbeveiliging en het politiekeurmerk zijn van belang om ongewenste insluipers buiten te houden. Tevens kunt u bij schuifpuien kiezen voor veiligheidsglas wat voorkomt dat u of uw (klein)kinderen door het glas kunnen vallen.

  • Isolatiewaarde

De isolatiewaarde is van belang als u het in de winter behaaglijk warm wilt hebben en in de zomer de warmte buiten wilt houden. Een goed geïsoleerd schuifpui zorgt daarnaast voor een lagere energierekening en is beter voor het milieu.

  • Onderhoud

De schuifpuien van Schipper zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof en aluminium en daardoor onderhoudsarm. U hoeft nooit meer te schilderen. De kwaliteit van de materialen is van invloed op de mate waarop vuil hecht of juist wordt afgestoten.