Krijg snel een globale prijs

Bent u benieuwd wat het vervangen van een complete voorgevel ongeveer kost? Doorloop de Prijsindicator, beantwoord een aantal eenvoudige vragen en zie snel wat u ongeveer kunt verwachten.

Doe de Prijsindicator

Wilt u de exacte kosten weten voor uw persoonlijke situatie, vraag dan een offerte aan.

 

Prijs standaard gevel

Voor een voorgevel bestaande uit een kunststof voordeur, een groot kunststof voorkamerraam, twee dubbele kunststof bovenramen en gevelbekleding tussen de begane grond en de eerste verdieping kunnen wij een richtprijs geven vanaf € 13.000 inclusief montage en BTW. 
Het prijsniveau van aluminium ligt ongeveer 50% boven de basisprijs van kunststof.

Er zijn diverse factoren van invloed op de prijs:

  • Grootte en indeling van de gevel en de kozijnen

De breedte, hoogte en indeling van de gevel en de kozijnen hebben invloed op de prijs. Kiest u voor vast glas of voor ramen die open kunnen? Gaat u voor een deur met veel glas voor maximale lichtinval of een deur met een sierpaneel voor een jaren’30 of landelijke uitstraling? Ook de constructie van de gevel is van belang.

• Bouwkundige situatie

Iedere situatie is uniek. Bouwkundige werkzaamheden zijn mogelijk nodig om de gevel weer op de juiste wijze op te bouwen. Schipper verwijdert altijd alle oude materialen wen zorgt ervoor dat de gevel weer op de juiste manier wordt geïsoleerd en opgebouwd. Onze adviseur brengt een bezoek bij u thuis om uw situatie te beoordelen en de juiste montagewijze te bepalen.

• Uitstraling

Van strak en modern tot traditioneel en authentiek: bij Schipper Kozijnen kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen, afwerkingsvormen en materialen om de gevel op te bouwen. Van houtlook tot staallook, mat of glanzend. En ook de kleur kunt u zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde van de kozijnen en deur laten aansluiten bij de stijl van uw woning. De verschillende keuzes hebben invloed op het voorstel dat we u kunnen doen.

• Ventilatiemogelijkheden

Goede ventilatie is belangrijk voor een gezond leefklimaat. Draai- en/of kiepramen met verschillende openingsstanden en roosters in de kozijnen zorgen ervoor dat u onder alle weersomstandigheden kunt ventileren. Vaak is een hal bij de voordeur een afgesloten ruimte waar vocht en luchtjes afgevoerd moeten worden. En als u last heeft van buitengeluiden dan speelt de geluidswerendheid van de kozijnen, ramen, roosters en de voordeur een rol. 

• Binnenafwerking

 Schipper werkt altijd de binnenzijde van uw kozijnen af. Afhankelijk van de situatie kan dit op verschillende manieren gebeuren en zowel met kunststof als met hout. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende soorten vensterbanken.

  • Gebruiksgemak

Deuren van Schipper zijn standaard uitgevoerd met stalen verstevigingshoeken waardoor ze extra stabiel zijn en tegen een stootje kunnen. De automatische 5-puntsluiting treedt bij het dichttrekken van de deur vanzelf in werking. En een elektrisch moterslot opent automatisch als u uw handen vol heeft of biedt uitkomst als u minder mobiel bent. Kortom, volop keuze om het bedieningsgemak van uw voordeur te vergroten.

• Aanvullende producten

Extra producten zoals (elektrische) zonweringen, rolluiken, horren of verduisteringsgordijnen maken uw kozijnen compleet en zijn van invloed op de aanbieding die we u kunnen doen.

• (Inbraak-)veiligheid

Ramen, deuren en sloten voorzien van anti-inbraakbeveiliging en het politiekeurmerk in combinatie met veiligheidsglas zijn van belang om ongewenste insluipers buiten te houden en ervoor te zorgen dat (klein)kinderen niet ongemerkt ramen kunnen openen. Verder kunt u bij voordeuren kiezen voor veiligheidsglas wat voorkomt dat u door het glas kan vallen en ervoor zorgt dat uw voordeur extra goed beveiligd is.

• Isolatiewaarde

De isolatiewaarde is van belang als u het in de winter behaaglijk warm wilt hebben en in de zomer de warmte buiten wilt houden. Goed geïsoleerde kozijnen, ramen, deuren en gevel zorgen daarnaast voor een lagere energierekening en zijn beter voor het milieu.

  • Gevelrenovatie

Gevelrenovatie vergt extra aandacht omdat er diverse bouwkundige werkzaamheden kunnen ontstaan die nodig zijn om de kozijnen en de gevelbekleding op de juiste manier te plaatsen. Bij een gevelrenovatie isoleert Schipper ook de wand achter de planken zodat deze weer voldoet aan de laaste isolatie-eisen. En we vervangen het regelwerk zodat we zeker weten dat de nieuwe gevelbekleding strak en goed bevestigd kan worden zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten.

• Onderhoud

De kozijnen en gevelbekleding van Schipper zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof of aluminium en daardoor onderhoudsarm. U hoeft nooit meer te schilderen. De kwaliteit van de materialen is van invloed op de mate waarop vuil hecht of juist wordt afgestoten.