Krijg snel een globale prijs

Bent u benieuwd wat een voordeur ongeveer kost? Doorloop de Prijsindicator, beantwoord een aantal eenvoudige vragen en zie snel wat u ongeveer kunt verwachten.

Doe de Prijsindicator

Wilt u de exacte kosten weten voor uw persoonlijke situatie, vraag dan een offerte aan.

 

Prijs Huiscollectie kunststof voordeur

Met talloze variaties in kleur, model, glas en sierbeslag stelt u al snel een unieke deur samen. Elke deur heeft daarbij zijn eigen prijskaartje. Voor een huiscollectie kunststof voordeur  kunnen wij een richtprijs geven vanaf €3.500 inclusief montage en BTW.
Het prijsniveau van aluminium ligt ongeveer 50% boven de basisprijs van kunststof.

Onderstaande opties zijn van invloed op de prijs:

  • Grootte en indeling van het kozijn en de deur

De breedte, hoogte en de indeling van het voordeurkozijn en het type deur hebben invloed op de prijs. Kiest u voor alleen een voordeur of een voordeur met vast glas ernaast (een zogenaamd zijlicht)?  Gaat u voor een deur met veel glas voor maximale lichtinval of een deur met een sierpaneel voor een jaren’30 of landelijke uitstraling?

  • Bouwkundige situatie

Iedere situatie is uniek. Bouwkundige werkzaamheden zijn mogelijk  nodig om uw voordeur op de juiste manier te plaatsen en ervoor te zorgen dat uw metselwerk intact blijft. Onze adviseur brengt een bezoek bij u thuis om uw situatie te beoordelen en de juiste montagewijze te bepalen.

  • Uitstraling

Qua uiterlijk heeft u bij Schipper keuze uit verschillende voordeuren met verschillende uitstralingen. Van karakteristiek tot modern en van landelijk tot industrieel. Bij ons kunt u zelfs u eigen deur samenstellen. In iedere stijl bieden we deuren in verschillende prijscategorieën aan.

  • Gebruiksgemak

Deuren van Schipper zijn standaard uitgevoerd met stalen verstevigingshoeken waardoor ze extra stabiel zijn en tegen een stootje kunnen. De automatische 5-puntsluiting treedt bij het dichttrekken van de deur vanzelf in werking. En een elektrisch moterslot opent automatisch als u uw handen vol heeft of biedt uitkomst als u minder mobiel bent. Kortom, volop keuze om uw bedieningsgemak te vergroten.

  • Ventilatiemogelijkheden

Vaak is een hal bij de voordeur een afgesloten ruimte waar vocht en luchtjes afgevoerd moeten worden. Roosters met verschillende openingsstanden zorgen voor ventilatiemogelijkheden die voor een gezond leefklimaat cruciaal zijn.

  • Binnenafwerking

Schipper werkt altijd de binnenzijde van uw kozijnen af. Afhankelijk van de situatie kan dit op verschillende manieren gebeuren.

  • Aanvullende producten

Extra producten maken uw voordeur compleet en zijn van invloed op de aanbieding die we u kunnen doen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende siergrepen en sierbeglazing zoals glas-in-lood. Een digitale deurspion en invalkierstandbeveiliging zorgen voor extra beveiliging. En wilt u ook een briefklep?

  • (Inbraak-)veiligheid

Ramen en sloten voorzien van anti-inbraakbeveiliging en het politiekeurmerk zijn van belang om ongewenste insluipers buiten te houden. Tevens kunnen wij de deur voorzien van inbraak werend glas waardoor uw voordeur extra goed is beveiligd

  • Isolatiewaarde

De isolatiewaarde is van belang als u het in de winter behaaglijk warm wilt hebben en in de zomer de warmte buiten wilt houden. Een goed geïsoleerde voordeur  zorgt daarnaast voor een lagere energierekening en is beter voor het milieu.

  • Onderhoud

De voordeuren van Schipper zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof of aluminium en daardoor onderhoudsarm. U hoeft nooit meer te schilderen. De kwaliteit van de materialen is van invloed op de mate waarop vuil hecht of juist wordt afgestoten.