!ALLE PAKKETTEN ZIJN VERGEVEN!

Na het grote succes en de mooie reacties van vorig jaar doen wij ook dit jaar weer mee met de kerstpakketten actie van Ooijevaar | Bevlogen Bouwers uit Alkmaar. Schipper Kozijnen heeft het idee omarmt om rond de feestdagen ’geluk te delen en te vermenigvuldigen.

Samen met 46 bedrijven uit Noord-Holland, mogen wij in totaal 5.000 kerstpakketten beschikbaar stellen aan onze medewerkers die deze overhandigen aan ‘iemand die het verdient’. 

Wie verdient een pakket?

Hoe mooi is het als jij met het overhandigen van dit pakket, een stukje geluk kan brengen in december! Maar liefst 100 kerstpakketten heeft Schipper Kozijnen om weg te geven. Dat lijken er veel, maar met een totaal van bijna 250 medewerkers, is dit misschien wel te weinig. Want iedereen weet toch wel iemand die een pakket verdient!

  • Het kan iemand zijn die een zwaar jaar heeft gehad door ziekte, verlies, ongeval of een tegenslag door bijvoorbeeld een hoge energierekening.
  • Iemand die afgelopen jaar veel voor jou of voor een ander heeft gedaan en veel steun heeft gegeven.
  • Ook kan het neerzetten van een bijzondere prestatie een reden zijn om aan iemand een pakket te geven.
  • Misschien zijn het zelfs meerdere mensen, bijvoorbeeld van een vrijwilligersorganisatie, die regelmatig in touw is om het leven van de medemens een stukje zonniger te maken.

Vind je het lastig om te kiezen? Geen probleem, je mag aan meerdere personen een pakket weggeven.

Heb je vorig jaar ook al een pakket weggegeven? Dan weet je hoe leuk het was om te doen. Ook dit jaar mag je weer iemand blij maken, schroom vooral niet!

Even voor de duidelijkheid: dit is niet je eigen kerstpakket, deze mag je zelf samenstellen tijdens de kerstmarkt op 23 december. Meer info volgt hierover.

Hoe werkt het? 

  1. Geef je op door onderstaand formulier in te vullen
  2. Je ontvangt een bevestigingsmail (als de aanmelddatum verstreken is)
  3. Haal je pakket + kaart op in Opmeer in de week van 12 december
  4. Schrijf een persoonlijke boodschap op de bijgevoegde kaart
  5. En overhandig het pakket persoonlijk

Mocht je een leuke foto hebben van de overhandiging, dan ontvangen we deze graag op marketing@schipperkozijnen.nl Ook voor vragen zijn we uiteraard bereikbaar.

!ALLE PAKKETTEN ZIJN VERGEVEN!