Vorig jaar ontstond bij Bouwbedrijf Ooijevaar in Alkmaar het idee om rond de feestdagen ’geluk te delen en te vermenigvuldigen’. Alle medewerkers kregen een kerstpakket mee voor iemand anders, ‘iemand die het verdient’. Dit jaar hebben ruim 20 andere bedrijven uit Noord-Holland, waaronder Schipper Kozijnen, zich bij dit initiatief aangesloten. Samen zorgen wij ervoor dat ruim 3.000 mensen de kans krijgen om iemand in hun omgeving met een kerstpakket te verrassen.

Wie verdient een pakket?

Maar liefst 100 kerstpakketten heeft Schipper Kozijnen om weg te geven. Dat lijken er veel, maar met een totaal van bijna 250 medewerkers, is dit misschien wel te weinig. Want iedereen weet toch wel iemand die het pakket verdient!

  • Het kan iemand zijn die een zwaar jaar heeft gehad door tegenslag, ziekte, verlies of ongeval.
  • Iemand die afgelopen jaar veel voor jou of voor een ander heeft gedaan en veel steun heeft gegeven.
  • Ook kan het neerzetten van een bijzondere prestatie een reden zijn om aan iemand een pakket te geven.
  • Misschien zijn het zelfs meerdere mensen, bijvoorbeeld van een vrijwilligersorganisatie, die regelmatig in touw is om het leven van de medemens een stukje zonniger te maken.

Aan wie geef jij een pakket?

Hoe mooi is het als jij met het overhandigen van dit pakket, een stukje geluk kan brengen in december!

Jij weet vast wel iemand of meerdere mensen aan wie jij graag een pakket overhandigt. Aarzel niet om je aan te melden om die persoon straks persoonlijk te verrassen met het kerstpakket.