Schipper groeit door! We zijn gestart met de bouw van een eigen distributiecentrum van 4.000M2 plus kantoren (2x 700M2) direct aan onze kozijnenfabriek met als doel onze klanten nog sneller en beter te bedienen. Met prefab oplossingen bijvoorbeeld waarbij kozijnen inclusief glas en stelkozijnen de fabriek verlaten. Hierdoor verkorten we de montagetijd aanzienlijk en zijn woningen veel sneller wind- en waterdicht.

Benieuwd hoe de bouw vordert? Op deze pagina volg je de laatste updates.

Februari 2020

Vlak voor de storm wordt er nog hard op het dak gewerkt. Ook vanaf de A.C. de Graafweg wordt het pand steeds duidelijker zichtbaar.

Januari 2020

Na de kerstvakantie zijn we gestart met de staalconstructie van het kantoorgedeelte en het aanbrengen van de vloerplaten. Daarna volgde het plaatsen van de borstweringen en de gevels en de dakwerkzaamheden en de brandwerende tussenwand.

December 2019

Er gebeurt veel, dat is nu ook duidelijk zichtbaar vanaf de A.C. de Graafweg. Even met je ogen knipperen en de staalconstructie van het nieuwe distributiecentrum staat al bijna!

September 2019

Start van de heiwerkzaamheden. Eind september zaten alle 666 heipalen in de grond.

Augustus 2019

De eerste tekenen van de vorm en grootte van het distributiecentrum verschijnen inclusief de nieuwe randweg daaromheen.

Juli 2019

Voor extra opslag is er 1 hectare industriegrond aangekocht, grenzend aan het distributiecentrum.  De opslag van de kozijnen is verplaatst en er wordt gewerkt aan een nieuwe toegangsweg naar De Veken, waardoor we nog makkelijker bereikbaar zijn voor leveranciers.

April 2019 - de oude situatie