Maak een afspraak
Vraag informatie aan

Veld 4 Zeeburger Eiland Amsterdam

Genomineerd voor de VKG Publieksprijs 2018

Locatie Amsterdam
Opdrachtgever De Alliantie regio Amsterdam
Aannemer HSB Bouw
Architect Architectuurcentrale Thijs Asselbergs
Oplevering 2017

Het leidend thema van het plan is eenheid in verscheidenheid. De materialisatie en het kleurgebruik smeden de verscheidenheid van de verschillende blok- en segmentuitwerkingen tot één geheel en ondersteunen daarmee de onderlinge samenhang.
De materialisatie bestaat uit “eerlijke”, duurzame materialen. Steenachtige materialen in lichtere tinten zetten de toon, het gebouw als geheel moet mooi verouderen. Materiaaltoepassing en detaillering versterken het gebouwconcept. De K-VISION Step kunststof kozijnen met een specifieke kleurstelling passen hier esthetisch heel goed in.”

Betreft:  nieuwbouw woningbouw

Levering en montage van kunststof kozijnen K-VISION Step
(kleuren: Metbrush Platin F436-1004, Quartz Platin 9.1293 002, Metbrush Quartz grijs F436-1005 en CFcr 077 OLIJFGRIJS 1xFolie)

   

Geïnteresseerd?

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.