Wil ik kunststof of toch hout? Welke keuze is er in glassoorten? Wat voor draaidelen zijn mogelijk? Hoe wordt het nieuwe kozijn geplaatst? Kan een erker ook in kunststof?

Schipper geeft u graag antwoord op al uw vragen. Het plaatsen van een nieuw kozijn en dus ook het geven van een advies op maat is voor ons dagelijks werk. Daarbij: Schipper Kozijnen houdt van tevreden klanten en we houden het daarom helder en duidelijk voor u!

Nieuwe kozijnen kopen? Laat u inspireren

Wij willen u graag uitnodigen in een van onze showrooms. De aanschaf van nieuwe kozijnen begint met een juiste oriëntatie.

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Niet alleen de kleur is zelf te bepalen, de nieuwe kozijnen worden geheel op maat gemaakt en kunnen worden geleverd in de woonstijl die bij u past. Een bezoek aan de showroom geeft u misschien inzichten en nieuwe inspiratie. Van goedkope kozijnen tot design kozijnen!

Heeft u bijvoorbeeld een authentieke, monumentale woning?  Kies dan voor een kunststof kozijn city. Een prachtig schuifraam, natuurlijk mogelijk in de kleur monument groen. Het enige verschil met uw oude houten raamkozijn is dat u nooit meer hoeft te schilderen. Geen houtrot, geen tocht en jaarlijks onderhoud meer nodig.

Maak gebruik van de aantrekkelijke Energiebespaarlening

Met de aantrekkelijke Energiebespaarlening van het Nationaal Energiebespaarfonds kunt u energiebesparende investeringen voor uw woning financieren tegen een lage rente. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Investeer slim in isolerende deuren en kozijnen met hoogrendementsglas en maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis!

Meer wooncomfort, lagere energielasten, waardebehoud– of vermeerdering van uw woning en u draagt een steentje bij aan het milieu. Kijk voor meer informatie en het aanvragen van de lening op www.energiebespaarlening.nl

Onze kunststof kozijnen zijn leverbaar door heel Nederland

Noord-Holland | Zuid-Holland | Flevoland | Friesland | Gelderland | Groningen | Overijssel | Utrecht