Bij de 'kerntrekmethode' boort een inbreker een schroef in de  cilinder van uw slot en trekt deze er vervolgens eenvoudig uit. Dit gebeurt vrijwel geluidloos.

Kerntrekbeveiliging

Kerntrekbeveiliging is één van de belangrijkste manieren om de inbraakkans te verkleinen. Onze servicemonteurs bouwen uw kwetsbare bestaande buitendeur daarbij om naar een veilige deur met kerntrekbeveiliging. De bestaande deurschild aan de buitenzijde wordt daarbij vervangen door een SKG*** gecertificeerde deurschild met kerntrekbeveiliging. Hierdoor is alleen ruimte voor de sleutel en kan de cilinder er niet uitgetrokken worden.

Onze servicemonteurs hebben ervaring het hang- en sluitwerk van vrijwel alle merken dus wacht niet langer en bestel vandaag nog.

  • Bestaande deur ombouwen naar een SKG*** kerntrek beveiligde deur: € 105,– inclusief BTW.
  • Bij iedere volgende deur die gelijktijdig wordt uitgevoerd: € 10,– korting.
  • Gelijktijdig uitgevoerd met preventief onderhoud aan uw kunststof kozijnen: 10% korting.
  • Bij een schuifpui is een deurschild niet van toepassing. Prijs voor cilinder met kerntrekbeveiliging op aanvraag.

Gelaagd glas / Veiligheidsglas

Gelaagd glas wordt samengesteld uit twee glasplaten met een kunststof folie als tussenlaag, waarmee de ruiten tot een eenheid zijn gemaakt. Gelaagd glas werkt inbraakvertragend. Bij een slag of botsing ontstaan wel barsten, maar de ruit valt niet uit elkaar. De scherven blijven kleven aan de tussenlaag. Een steen voldoet niet meer om binnen te komen en een inbreker zal grote moeite hebben om uw ramen door te krijgen.

Naast inbraakvertragend is gelaagd glas ook veiliger bij glasbreuk. Daarom wordt dit ook wel veiligheidsglas genoemd. Bij breuk kleven de scherven aan de tussenlaag en geven daardoor geen gevaarlijke losse scherven. Hierdoor wordt het door de ruit vallen voorkomen en wordt lichamelijk letsel tot een minimum beperk

Meerpuntssluiting

Met een meerpuntssluiting in een deur wordt deze op ten minste drie plekken beveiligd en toch door één sleutel bediend. Een 3-puntssluiting is voldoende bij een voordeur. Een naar buiten draaiende achterdeur is kwetsbaarder voor inbraak. Voor een optimale afsluiting van een achterdeur kiest u daarom voor een 5-puntssluiting waarmee de deur op 5 plekken afsluit. 

Automatische meerpuntssluiting

Schipper adviseert om bij een deur te kiezen voor een automatische meerpuntssluiting. Dit is de veiligste sluiting voor deuren doordat de meerpuntssluiting automatisch in werking treedt bij het dichttrekken van de deur. U hoeft alleen nog de sleutel om te draaien voor een perfect beveiligde deur.

Doordat de deur automatisch op meerdere punten vergrendeld heeft de inbraakmethode met flipperen geen kans. Hierbij schuift de inbreker een buigbaar plastic plaatje tussen de deur en het kozijn en beweegt dit langzaam richting het slot om het sluitmechanisme van de deur open te duwen. 

Een bijkomend voordeel van de (automatische) meerpuntssluiting is de hoge wind- en waterdichtheid doordat de deur altijd goed in de rubbers wordt getrokken. 

Invalkierstandbeveiliging

Met een invalkierstandbeveiliging opent u de voordeur in een kleine stand. Denk hierbij aan het alom bekende kettinkje. Inmiddels zijn er veel betere uitvoeringen. Een goede invalkierstandbeveiliging is tegenwoordig gemaakt van volledig metaal. Daarbij is het vrijwel onmogelijk om dan een deur, die op een kier open staat, met geweld geheel open te duwen. Schipper kan uw voordeur voorzien van een sterke ingebouwde kierstand.

Deurspion 

Bij een dichte voordeur kunt u niet zien wie de bezoeker is. Een deurspion is een kijkertje in de voordeur om te zien wie er heeft aangebeld. U kunt ook kiezen voor een digitale deurspion. Hiermee kunt u binnen op een scherm duidelijk zien wie buiten voor de deur staat, zonder de deur te openen.