Let op! Vanwege de vele aanvragen die wij momenteel ontvangen, voeren wij tijdelijk alleen onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit bij eigen producten van Schipper Kozijnen.

Ramen en deuren die regelmatig onderhouden worden, gaan langer mee. Een periodieke onderhoudsbeurt aan het hang- en sluitwerk en het regelmatig afstellen van draai- en schuifdelen houdt ze soepel in beweging en verhoogt het bedieningsgemak.

Graag nemen wij het periodieke onderhoud voor u uit handen via periodieke onderhoudsbeurten. Bij ons kunt u een passend onderhoudsovereenkomst afsluiten, zowel voor kunststof als aluminium kozijnen. Schipper biedt u daarbij keuze uit twee typen onderhoudsovereenkomsten:

Basis

Het Basis contract omvat het preventief onderhoud van de kozijnen ter voorkoming van vroegtijdige slijtage en eventuele storingsmeldingen. De bewegende delen van uw kozijnsysteem worden geïnspecteerd en het hang- en sluitwerk gesmeerd. Bij eventuele mankementen ontvangt u van ons een offerte voor de te verrichten reparaties en onderdelen die vervangen moeten worden.

Excellent

Het Excellent contract is een all-in pakket waarmee u nooit voor verrassingen komt te staan. Naast het preventief onderhoud, zijn ook het verbruik van alle materialen en de kosten van tussentijdse reparaties inbegrepen. U weet exact wat u de komende jaren kwijt bent aan het onderhoud van uw kozijnen.

Aanvragen Periodiek onderhoud