Tijdelijke aanbieding

Wilt u deze zomer weer kunnen genieten van een soepel lopende schuifdeur? Maak gebruik van onze speciale actie, zie hieronder.

Schuifpui loopt zwaar door vuil

Omdat de rail van uw schuifpui op grondniveau ligt, is het onvermijdelijk dat er vuil in de rail terechtkomt. Vuil tussen de rail kan de oorzaak zijn dat uw schuifpui zwaar loopt en het is daarom belangrijk dat u uw rail goed schoonhoudt. Het grootste gedeelte van het vuil kan door middel van de stofzuiger worden verwijderd. De rail dus alleen droog en schoonhouden, NIET smeren of inspuiten met een siliconenspray. 

Versleten wieltjes

Een andere oorzaak van een zware schuifpui kan zijn dat de wieltjes versleten zijn. In de meeste gevallen is het dan tijd om deze wielstellen te vervangen zodat uw deur weer soepel open en dicht gaat. Dit kunt u het beste laten uitvoeren door professionals. 

Specialist in schuifpui reparaties

Schipper Kozijnen heeft een eigen afdeling Onderhoud & Reparatie die volledig gespecialiseerd is in reparaties van schuifpuien. Met ruim 55 jaar ervaring hebben wij veel kennis van het repareren van alle merken kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Dit beperkt zich niet tot de producten van Schipper Kozijnen. Wij verrichten onderhoud en reparaties aan álle merken kunststof en aluminium schuifdeuren. 

Ervaren servicemonteurs

Onze servicemonteurs zijn ervaren, creatief en oplossingsgericht. Onze moderne servicebussen beschikken door de jarenlange ervaring over de juiste uitrusting, materialen en reserveonderdelen. Hiermee lossen wij veel klachten in één keer op, ongeacht het merk van het kozijn en het soort hang- en sluitwerk.