Over Schipper Kozijnen

Schipper Kozijnen – in 1969 gestart als klein familiebedrijf – is nu een landelijk opererende organisatie met circa 200 medewerkers en showrooms in Opmeer, Amstelveen, Gouda, Zwolle, Groningen, Katwijk en Leeuwarden.

De basis van het succes

Het succes van Schipper Kozijnen wordt bepaald door de motivatie, het vakmanschap en het enthousiasme van onze mensen. Kwaliteit, flexibiliteit en servicegericht denken staan bij hen voorop. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt in ‘soorten’ klanten: iedereen is belangrijk!

Voor ons telt maar één zaak: dat onze opdrachtgevers aan hun contacten met Schipper Kozijnen niet alleen prima producten, maar bovenal ook een goed gevoel overhouden!

tussenbalk rood 1 cm

Ruim productaanbod

Schipper Kozijnen biedt een totaalpakket rond kunststof en aluminium kozijnenkunststof ramen, (automatische) deuren, schuifpuien, schuifdeuren, tuindeuren, dakkapellen, vliesgevels, entreepuien en winkelpuien, voor toepassing in:

  • woningbouw, in zowel nieuwbouw als renovatie, van een enkele woning tot en met grootschalige woningprojecten.
  • utiliteitsbouw, van winkelpui tot en met omvangrijke kantoor- en bedrijfsgebouwen.

tussenbalk rood 1 cm

Een brede klantenkring

Overleg 10234224LargeParticulier Markt

Met het leveren van het totaalpakket aan particulieren zijn wij ooit begonnen. Deze doelgroep is nog steeds een belangrijk marktsegment binnen ons bedrijf, waarbij het nauw aankomt op een goede advisering, luisteren naar de wensen, en dit omzetten in een technische verantwoorde uitvoering tot tevredenheid van de klant.

Voor deze doelgroep is een showroom een must. In onze XL showrooms in Opmeer,
AmstelveenGoudaZwolle en Groningen en showrooms in Leeuwarden en Katwijk zijn alle producten te zien en staan onze vakkundige adviseurs klaar om advies en informatie te geven.

Showroom afspraak plannen

Zakelijke Markt

De persoonlijke aanpak en de instelling binnen Schipper Kozijnen om te ontzorgen zorgt ook voor tevreden klanten bij aannemingsbedrijven en directe opdrachtgevers (zoals woningstichtingen, Vereniging van Eigenaren, vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars en overheidsinstellingen). De architecten vormen voor ons een belangrijke groep van beïnvloeders.

Dealers

Maar ook vele kleine aannemers- en timmerbedrijven weten hun weg te vinden naar Schipper Kozijnen. Deze doelgroep geeft veelal alleen opdracht voor het leveren van de kozijnen. De logistiek afdeling van het bedrijf is hier volledig op ingesteld en kan deze specifieke discipline dan ook prima verzorgen. Schipper Kozijnen ondersteunt in advies- en uitvoeringsfase, zoals:

  • beschikbaar stellen van documentatie, details en monstermateriaal;
  • gebruik van de showroom en klantbescherming;
  • vaststellen van definitieve maatvoeringen;
  • begeleiding c.q. assistentie bij montage.

Kortom: Schipper Kozijnen is er voor iedere doelgroep!

tussenbalk rood 1 cm

Onze innovaties

Schipper Kozijnen biedt een uitgebreid assortiment aan duurzame en onderhoudsarme kozijnen. Wij gebruiken hiervoor de hoogwaardige profielsystemen: Kawneer aluminium (voorheen Alcoa), Reynaers aluminium en K-vision kunststof.

Naast ons basisaanbod ontwikkelt onze eigen R&D afdeling ook innovaties in eigen beheer.

Onze innovaties zijn:

  • SK62® SUN. Geïntegreerde zonwering voor een stormvaste oplossing. (PDF download)
  • SK62® Frans balkonhek. Toepasbaar in aluminium en kunststof kozijnen. (PDF download)
  • SK12® Luchtafdichting. Extra isolatie in het kozijn voor een hogere luchtdichtheid. Toepasbaar in passiefhuis kozijnen. (PDF download)