Kwaliteit & Keurmerken

Schipper Kozijnen biedt zijn klanten de garantie van goed advies en kwaliteit in producten. Onze kozijnen zijn daarom altijd voorzien van een KOMO-Attest. Hierdoor voldoen zij aan de Nederlandse eisen en richtlijnen en heeft u de garantie dat u een  kozijn met een constante, zeer hoge kwaliteit koopt.

De keuringen worden uitgevoerd door Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG).
Klik hier voor een overzicht van de voordelen van KOMO.

Veilig Wonen met PolitieKeurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Een veilig huis in een veilige wijk, een veilig gevoel. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het niet. Woninginbraak en overlast komen nog steeds veel voor. Met de producten uitgerust met het PKVW heeft u tot 90% minder kans op inbraak. Daarom heeft Schipper Kozijnen ervoor gekozen om dit voor de particuliere woningen standaard toe te passen op onze producten.
Klik hier voor meer informatie over dit keurmerk voor uw woning.

tussenbalk rood 1 cm

VKG Keurmerk

VKG staat voor Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie. Als fabrikant van kunststof kozijnen is Schipper Kozijnen aangesloten bij het VKG Keurmerk én werkt volgens de strenge voorschriften van het VKG Keurmerk. Dit keurmerk staat niet alleen voor productkwaliteit. Het VKG Keurmerk garandeert ook een duidelijke en vakkundige advisering, montage en nazorg.VKG keurmerk voor extra zekerheden5 zekerheden van het VKG Keurmerk:

 1. Waarborgfonds
  Het Waarborgfonds biedt u financiële zekerheid, zoals de aanbetaling van maximaal 30%. U krijgt gegarandeerd de levering, of uw geld terug als Schipper Kozijnen zijn verplichting niet kan nakomen.
 2. Kwaliteit en betrouwbaarheid
  Het hele proces van productie tot en met montage wordt door VKG Keurmerk onafhankelijk gecontroleerd: de productie van de kunststofprofielen, de productie van de kozijnen, ramen en deuren. Onafhankelijke keurmeesters controleren tot slot de montage van de kozijnen.
 3. Veiligheid
  De kozijnen voldoen aan de VKG Keurmerk kwaliteitseisen op het gebied van inbraakwerendheid. Daar worden ze op gecontroleerd.
 4. vkg recycleDuurzaamheid
  VKG Keurmerk bedrijven leveren kozijnen die u helpen energie te besparen.
  We geven daarnaast oude kunststof kozijnen een tweede leven. VKG-recycle zorgt voor de inzameling en recycling.
 5. Geschillenregeling
  Wanneer blijkt dat u ondanks alles niet tevreden bent, heeft VKG Keurmerk een speciale klachtenregistratie en een geschillenregeling.

tussenbalk rood 1 cm

VMRG

VMRG staat voor Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche en heeft al jaren zeer bijzondere aandacht voor kwaliteitsbeheersing en kwaliteitsbevordering. Alle leden van de VMRG zijn in het bezit van het VMRG Keurmerk. Deze bedrijven leveren gegarandeerd kwaliteit. Hierop worden de leveranciers gecontroleerd door het onafhankelijke keuringsinstituut SKG.

Een goedgekeurd bedrijf is herkenbaar aan het VMRG Keurmerk logo. Het geeft aan dat u met deskundigheid te maken heeft op het gebied van de metalen gevelbouw. Het VMRG-bedrijf levert kwaliteit en is in staat om te voldoen aan alle wettelijk geldende normen en voorschriften, die beschreven staan in de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen.

tussenbalk rood 1 cm

vkg recycleHergebruik en recycling

Wij zijn als VMRG en VKG Keurmerk leverancier lid van Stichting Recycling VKG en ALU-ECO. Deze lidmaatschappen borgen dat al het aluminium en kunststof dat vrijkomt bij sloop of renovatie kan worden gerecycled.

Schipper Kozijnen is ook een verzamelpunt voor deze materialen.
Zo krijgen oude kozijnen weer een nieuw leven.

tussenbalk rood 1 cm

VCA

Schipper Kozijnen is VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om onze monteurs veiliger te laten werken en het aantal ongelukken te verminderen.

De certificering voor het VCA wordt uitgevoerd door SKG-IKOB.

certificatie door skg-ikobVCA certificaat