Maak een afspraak
Vraag informatie aan

98 woningen Nieuw Waard Heerhugowaard

Locatie Heerhugowaard
Opdrachtgever Timpaan / Scholtens Ontwikkeling
Aannemer Scholtens Bouw
Architect Bouwkundig Diensten Buro / Rolf Botman Architectenburo
Soort werk Nieuwbouw

Kunststof kozijnen K-VISION Trend en Cube met proCoverTec©.

Het project Nieuw Waard bestaat uit 98 gasloze woningen.

Dit is een van de eerste projecten welke is uitgevoerd in Full-Cover proCoverTec. De kleurafwerking is zowel aan de buitenzijde als aan de buitenzijde, inclusief sponning, toegepast.

Levering en montage van kunststof kozijnen K-VISION Trend (binnen crèmewit / buiten acrylaat zwartgrijs (gelijkend RAL 7021)

Geïnteresseerd?

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

50 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en montage
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.