Maak een afspraak
Vraag informatie aan

Klantverhaal - Renovatie woning Zwolle

Jaap Schiebaan (67) woont samen met zijn vrouw Margriet in Zwolle. In 2012 heeft Schipper Kozijnen hun hele huis voorzien van nieuwe kunststof deuren en kozijnen. “Nu, jaren later, zie je echt dat het een goede investering is geweest. We hebben minder stookkosten, het is behaaglijk en ziet er verdraaid mooi uit. Eens per jaar maak je het schoon en verder heb je er geen omkijken naar.”

We waren toe aan nieuwe kunststof kozijnen"

“Ons huis is uit ’75 en we hadden op de bovenverdieping oude aluminium kozijnen. In de herfst, met de wind en de kou, begon het aluminium te rammelen en het enkel glas rammelde vrolijk mee. De kunststof kozijnen beneden, die hadden hun beste tijd ook wel gehad. Dus we wilden graag alles in het nieuw en het liefst met zo weinig mogelijk onderhoud. We zijn er nog tot de dag van vandaag heel erg blij mee.

Showroom Schipper Kozijnen

“Na wat onderzoek op internet kwam ik bij Schipper Kozijnen in Zwolle terecht. Een zaak die bij ons in de buurt zat en waar we opslag verkikkerd op waren. Wat een mooie showroom! Toen we ons verder oriënteerden zagen we het verschil. Anders dan bij andere zaken, zag je bij Schipper echt hoe de kozijnen er bij je thuis uit zouden komen te zien. Echt een verrassing. Ze zijn bij ons de maten komen opmeten en in een week tijd hebben ze alle kozijnen en deuren vervangen.”

Schipper Kozijnen staat voor wat ze leveren

“De manier waarop met ons om werd gegaan was heel plezierig en toegankelijk. Ook toen ik op advies van vrienden probeerde nog wat van de prijs af te krijgen. Er was geen ruimte voor onderhandeling, maar achteraf begrijp ik dat helemaal. Schipper was heel duidelijk: hun materiaal en werk heeft een prijs en daar staan ze voor. Juist dat wekte vertrouwen. En dat vertrouwen is geen moment beschaamd, want het is werkelijk fantastisch wat ze leveren.”

Betrokken, meedenkend en eerlijk

“De mensen van Schipper waren betrokken en dachten goed mee. We wilden het grote raam naar de tuin opdelen in twee ramen met een balk ertussen. Dat vonden ze zonde van het uitzicht. Het werden dus twee balken aan de zijkant, met één groot raam in het midden. Echt de beste oplossing. Andere ideeën van ons zagen ze wel zitten. Zo kregen we luxaflex tussen het dubbelglas van de keuken. Handig met schoonmaken! Eén dingetje ging mis: de schuurdeur bleek na plaatsing beschadigd. Deze werd direct vervangen, toen we het aangaven. Geweldig! Garantie is bij Schipper ook echt garantie.”

Beveiligd tegen inbraak

“Toen op een gegeven moment bleek dat inbrekers een nieuwe methode hadden gevonden om een slot te breken, nam Schipper contact met ons op. Als wij ons huis veilig wilden houden, dan kon er een aparte blokkering ingezet worden. Heel prettig dat dit ook weer meteen geregeld kon worden en dat wij zonder vrees op vakantie kunnen.”

Nieuwe kozijnen bij de buren

“Inmiddels hebben een aantal buren hun kozijnen ook door Schipper laten doen. Wij waren zó enthousiast. En dat zijn we nog steeds. Iedere keer als ik thuiskom, kijk ik met plezier naar het uiterlijk van onze woning. Het ziet er nog steeds strak uit. Als bedankje voor onze mond-tot-mondreclame hebben we een dinerbon gekregen, heel erg leuk.”

Ook geinteresseerd in kunststof kozijnen?

In wat voor huis je ook woont, of gaat wonen, één ding is zeker: kunststof kozijnen zijn ongelooflijk veelzijdig. Bij Schipper Kozijnen hebben we kunststof kozijnen voor elke woonstijl en elk huis. We helpen je graag de perfecte keuze te maken. 

Bent u benieuwd wat kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui ongeveer kosten? Doorloop de Prijsindicator, beantwoord een aantal eenvoudige vragen en zie snel wat u ongeveer kunt verwachten.

Wilt u de exacte kosten weten voor uw persoonlijke situatie, vraag dan een offerte aan.

 

Geïnteresseerd?

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.