Maak een afspraak
Vraag informatie aan

De Groene Linten Haarlem

Locatie Haarlem
Opdrachtgever Pré Wonen / HSB Ontwikkeling
Aannemer HSB Bouw
Architect Boparai Associates Architekten
Soort werk Nieuwbouw

Bekijk foto's en meer van hoe wij o.a. kunststof kozijnen plaatsten bij De Groene Linten. Zo krijgt u een goed beeld van wat wij kunnen doen.

Kunststof kozijnen K-VISION Trend en kunststof hefschuifpuien PremiDoor met folie, acrylaat en proCoverTec©

Met HSB Bouw is een raamovereenkomst gesloten voor de Groene Linten projecten in Haarlem. Na fase 2B en 3 hebben wij fase 4 en 5 uitgevoerd. Fase 6 volgt begin 2020.

Geïnteresseerd?

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.