Maak een afspraak
Vraag informatie aan

Gouden Regen Krimpen aan de IJssel

In Krimpen aan den IJssel hebben we grootschalig onderhoud van de Gouden Regen flat uitgevoerd. Naast diverse maatregelen voor een energielabel A+ heeft het gebouw een indrukwekkende metamorfose gekregen. De K-VISION kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de metallic uitvoering van proCoverTec. In combinatie met het frisse witte pleisterwerk en de verticale steenstrips kwam er een prachtig pand achter de steigers vandaan.

Schipper Kozijnen heeft al vele projecten met proCoverTec gedaan en had nu de wereldwijde primeur met de metallic uitvoering. proCoverTec, herkenbaar aan de mat satijnen uitstraling, is nu uitgevoerd in de kleur Titanium. De look & feel van proCoverTec wordt in deze kleur nog levendiger door de toevoeging van subtiele glinsteringen. Door veranderende lichtinval ontstaat er elke keer een ander effect. Een ware eye catcher in het totaalplaatje van de 81 woningen.

Hemubo, specialist in strategische renovatie en onderhoud van vastgoed, heeft met zijn eigen ontwerpafdeling gekozen voor deze unieke kleurstelling. Ze werken op innovatieve en duurzame wijze aan de grote renovatie. 

Doel van de renovatie is naast de nieuwe looks ook een energiezuiniger gebouw. Door diverse maatregelen heeft het gebouw straks een energielabel A +. De nieuwe kunststof kozijnen dragen hier aan bij in combinatie met extra isolerend glas. Daarnaast komt er een efficiënte centrale verwarmingsinstallatie in het gebouw en worden de gevel, het dak en de vloeren geïsoleerd. 

Geïnteresseerd?

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.