Maak een afspraak
Vraag informatie aan

Het gemak van kunststof kozijnen

Onderhoudsarm, levensloopbestendig en een knap design. Daar waren Johan en Gerrie Caspers bij de aankoop van hun nieuwe kozijnen naar op zoek. Op advies van Schipper kozen ze voor kunststof kozijnen mét houtnerf. Inmiddels is hun woning weer klaar voor de toekomst.

Duurzame oplossing zonder onderhoud

“De kozijnen aan de westkant van onze woning waren aan vervanging toe. We wilden graag een duurzame oplossing zonder onderhoud. Ik schilderde mijn kozijnen altijd zelf, maar ik wil over een paar jaar niet meer de ladder op hoeven klimmen. Zo onderhand word ik ook een jaartje ouder. Onderhoudsarm was dus een belangrijke eis. Maar daar stond tegenover dat we ook erg gecharmeerd zijn van hout. En dat is juist niet onderhoudsarm.”

Van kozijn tot dorpel

“We hebben uitgebreid onze wensen doorgesproken en kregen het advies te kiezen voor kunststof kozijnen met een houtnerf. Best spannend want we waren erg benieuwd of het dan wel aan onze smaak zou voldoen. Hoewel de kozijnen aan de oostkant van onze woning nog goed waren, kregen we het advies deze ook mee te nemen. Financieel, maar ook voor het oog, was het beter om meteen alles te doen. En toen hebben we ook maar meteen de voordeur en de kozijnen van de garage en de keuken laten aanpakken.”

Uitstekend werk van Schipper Kozijnen

“We zijn best kritisch hoor, en het werk moet netjes gebeuren. Toch kan ik niet anders zeggen dat de mannen van Schipper uitstekend werk hebben geleverd. Ze zijn eerst een dagdeel komen inmeten. Dat ging er heel precies aan toe. Bij plaatsing van de kozijnen hadden ze de pech dat het ontzettend slecht weer was, een combinatie van storm, hagel en kou. Maar de mannen gingen onvermoeid door en lieten elke dag alles netjes achter. We waren echt onder de indruk van de initiatieven die ze namen om het beste resultaat te bereiken.”

Resultaat van nieuwe kozijnen

“En dat resultaat is prachtig. We zijn er hartstikke blij mee. Onderhoudsarm, toekomstbestendig én helemaal naar onze smaak. Je verwacht het misschien niet, maar kunststof met een kleurafwerking met houtnerfstructuur  is niet van echt hout te onderscheiden. Ook onze zoons hebben goede ervaringen met Schipper. Zij hebben allebei  een flinke verbouwing achter de rug. En beiden hebben ze een dakkapel laten plaatsen. Van advies tot nazorg. Ook dat project is vlekkeloos verlopen.”

Ook geinteresseerd in kunststof kozijnen?

In wat voor huis je ook woont, of gaat wonen, één ding is zeker: kunststof kozijnen zijn ongelooflijk veelzijdig. Bij Schipper Kozijnen hebben we kunststof kozijnen voor elke woonstijl en elk huis. We helpen je graag de perfecte keuze te maken. 

Bent u benieuwd wat kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui ongeveer kosten? Doorloop de Prijsindicator, beantwoord een aantal eenvoudige vragen en zie snel wat u ongeveer kunt verwachten.

Wilt u de exacte kosten weten voor uw persoonlijke situatie, vraag dan een offerte aan.

Geïnteresseerd?

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.