Maak een afspraak
Vraag informatie aan

Jan Luykenlaan Den Haag

Genomineerd voor de VKG Publieksprijs 2018

Locatie Den Haag
Opdrachtgever Woningstichting Haag Wonen
Aannemer Hemubo Bouwgroep BV
Architect Mirte Geul van Hemubo
Oplevering 2017

In 1984 zijn de oorspronkelijke stalen kozijnen van de woningen uit 1954 vervangen door robuuste houten kozijnen. Hierdoor was de hiërarchie tussen gevelvlak, kader en kozijn weggevallen. De gevelisolatie en nieuwe kozijnen boden de kans dit terug te brengen. De gevelisolatie creëert een diepere negge en waar de isolatie het kozijn ontmoet is een Sto Deco kader aangebracht. Het zwartgrijs van de K-VISION Trend kunststof kozijnen geeft het gebouw een eigentijdse uitstraling en is tevens een verwijzing naar de oorspronkelijke stalen kozijnen. Met deze renovatie heeft de wijk een impuls gekregen!

Betreft:  renovatie woningbouw

Levering en montage van kunststof kozijnen K-VISION Trend (binnen crèmewit / buiten acrylaat zwartgrijs (gelijkend RAL 7021)

Jan Luykenlaan-den-haag

Geïnteresseerd?

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.