Maak een afspraak
Vraag informatie aan

Nieuwbouw statig herenhuis

Een mooi voorbeeld van een statig herenhuis met kunststof kozijnen. Om een karakteristieke uitstraling aan deze woning te geven is er voor het City profiel gekozen in combinatie met een rechte hoekverbinding en een mat-satijnen kleurafwerking. Zowel de buitenzijde als de binnenzijde is op deze manier afgewerkt.

Het K-VISION City kozijn heeft de historische uitstraling van de bekende schuiframen, maar is in werkelijkheid een modern draaikiepsysteem. Dit wordt bereikt door de bijzondere tussendorpel met verspringend bovenlicht. De K-VISION City wordt toegepast in stedelijke omgevingen, maar ook in monumentale gebouwen, landhuizen en boerderijen.

Mat-satijnen uitstraling en kleur rondom

Chique! Dat is de reactie die u van visite kunt verwachten als u kiest voor deze mat satijnen look. Zowel de buitenzijde als de binnenzijde is op deze manier afgewerkt. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Door de superkrachtige kleurlaag biedt deze afwerking een permanente bescherming waardoor uw kozijn aan de buitenzijde minder vuil wordt.

Achterdeur op maat

Ook de achterdeur en garagedeur zijn afgewerkt met een mat-satijn kleurafwerking. Uw achterdeur is volledig vorm te geven zoals u wilt. Uw achterdeur zal in elk geval tegen een stootje kunnen: Schipper gebruikt standaard stalen verstevigingshoeken die de deur extra robuust en stabiel maken.

 

Geïnteresseerd?

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.